Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Illes Balears i Pitiüses, Publicació oberta

[Video-crònica] Concert i Torneig solidaris de la Dalla Obrera

Publicat per dia 10 gener 2016 – 15:45Cap comentari | 241 views

[Video-crònica] Concert i Torneig solidaris de la Dalla Obrera

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

La dalla obrera és un col·lectiu social i popular que neix per organitzar-se front les conseqüències del sistema capitalista. Volem donar suport a les famílies obreres que cada dia viuen en un infern de precarietat. Això és degut a l’acumulació de riquesa que afavoreix sempre a una minoria social que no atura d’enriquir-se sense cap mena de sensibilitat davant els problemes socials que els envolten. Per culpa d’aquesta injusta redistribució de la riquesa, es produeix cada vegada més un augment de la misèria de la classe treballadora. Estan a l’ordre del dia els casos de nins que passen fam i acaben desnodrits per l’absència dels aliments que necessiten, així com veure persones pel carrer cercant menjar als contenidors, és una realitat totalment habitual.

Però a més aquest sistema afavoreix factors que, com a treballadors també ens afecten directament, com la progressiva privatització de la sanitat i l’educació, el problema de l’habitatge i els desnonaments, la xenofòbia i el racisme de la mà de moviments feixistes, les guerres imperialistes per la conquesta de recursos, el patriarcat que assassina cada any a multitud de dones, el rescat als bancs amb els nostres diners i un llarg etc.

La solidaritat és la millor eina dels treballadors i l’aplicarem amb tots els seus membres independentment de la seva nacionalitat, raça, sexe o orientació sexual. Entenem la importància d’aquesta solidaritat contra la caritat, ja que la practiquem amb totes les víctimes del sistema capitalista d’una forma horitzontal, és a dir, amb una consciència obrera i popular, de lluita i denúncia social. Com a classe oprimida és un deure resistir i donar-mos suport però, sobretot teixir una resposta i organització davant aquestes constants injustícies.

Qualsevol persona, associació o col·lectiu que vulgui col·laborar amb el projecte pot contactar amb Dalla Obrera via:

E-mail:Dallaobrera@gmail.com
Facebook: Dalla Obrera
twitter: @Dalla_obrera

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.