Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » #VagaIndefinidaDocents, Alcúdia, Algaida, Artà, Bunyola, Felanitx, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Manacor, Pollença, Santa Maria, Sineu

Un horabaixa tenyit de verd en una diada descentralitzada de suport a la vaga

Publicat per dia 27 setembre 2013 – 0:12Cap comentari | 332 views
Share to Google Plus

La mobilització en l’àmbit educatiu és present a cada racó de les Illes a qualsevol hora del dia. Després d’una jornada marcada pel silenci a les aules, avui horabaixa, els carrers de Mallorca s’han vist plens de vitalitat amb activitats en suport a la vaga de docents i a la seva caixa de resistència. L’agenda atapeïda durant aquests dies posa de manifest que alguna cosa grossa es cou a l’illa i que compta amb el suport d’un gran nombre de persones.

A continuació, detallam alguns dels actes dels quals hem pogut obtenir més informació i oferim un recull de fotografies que ens han fet arribar al nostre correu electrònic i que hem trobat per Twitter.

Cal dir que una de els característiques que s’ha donat per igual a tots els esdeveniments convocats per avui arreu de l’illa, era el to festiu i combatiu a la vegada. Sobretot, han estat activitats lúdiques i pensades per a la implicació no només de docents, sinó també d’infants i famílies.

 A Felanitx, per exemple, hi ha hagut una trobada per l’educació al parc municipal de Sa Torre amb actuacions musicals i batucades i amb un taller de pancartes. També s’ha aprofitat per vendre-hi coques per recaptar diners per a la caixa de resistència.

09201326_1759_Vagaindefinida26s_Mallorca_Felanitx_fnicolaupFoto: @fnicolaup

A Sóller també ha estat un horabaixa ben verd amb la concentració que s’havia convoçat a Plaça i on els més petits han pogut fer algunes activitats, com pintar pancartes.

Fotos: Joan Montaner

A Bunyola s’ha realitzat un concert solidari, en el qual s’han recaptat 2000 euros que van cap a la caixa de resistència. Diferents artistes com Miquel Brunet, Pau Debon, Bernat Cabot, i molts més han col·laborat en aquest acte, emotiu i molt ben valorat pel públic assistent.

Fotos: @escastellet, @tuniet, @Antoni_Mallorca

A Manacor la convocatòria també ha estat un èxit i ha aplegat bona part de la gent de Llevant en un concorregut acte a la plaça de Sa Bassa que ha consistit en taller, música i diverses activitats lúdiques.

Fotos: @morell_xavier, @tonillums, @joanmanuelrivas, @ernestgil i @educacioEUIB

A continuació, podeu veure altres imatges d’aquest horabaixa reivindicatiu, que demostra, una vegada més, que el poble no defalleix i que està disposat a aguantar molt de temps més per aconseguir els objectius marcats en aquesta vaga. La fórmula d’organitzar acte de manera descentralitzada prepara el terreny per a la manifestació de diumenge que s’espera que serà massiva; una de les més grans de la història de les Illes. A més, vos recordam que per a demà hi ha més actes previstos en suport a la vaga.

Fotos: @tolosent, @aaiessm, @MPuigserver, @pvillalongaramir, @ernestgil, @EducacioEUIB, @merylux, @baycip1, @neusus, @jordisalem, @JIgnasi1

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.