Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Art i cultura, Binissalem, Bunyola, Ciutat, Defensa del català, Illes Balears i Pitiüses, Inca, Llucmajor, Manacor, Països Catalans, Pollença, Porreres, Sóller, Vilafranca

Sus a la campanya per omplir de llibres el mapa dels Països Catalans

Publicat per dia 23 abril 2013 – 13:49Cap comentari | 290 views

Sus a la campanya per omplir de llibres el mapa dels Països Catalans

Share to Google Plus

Mallorca s’ha sumat amb força i entusiasme a la campanya de Som Països Catalans per omplir el país de mapes de llibres en català durant aquesta setmana, entre el 23 i el 28 d’abril. Aquest dimarts de Sant Jordi, pobles i ciutats com Inca, Manacor, Pollença, Palma, Bunyola, Llucmajor, Porreres i Binissalem participaran de l’activitat omplint una silueta del país de llibres, revistes i diaris en català. El dimecres 24 el mapa de llibres també serà present a la Universitat de les Illes Balears, el diumenge 27 a Santanyí i, finalment, dilluns 28 d’abril es tancarà la setmana amb la instal·lació de mapes dels Països Catalans a Sóller i Vilafranca de Bonany. Encara està per determinar la realització de l’activitat a d’altres localitats, com ara Marratxí i Sineu.

En aquesta campanya hi participaran diferents instituts públics de l’illa i alguns col·lectius locals que s’han sumat a la proposta, com és el cas de Pla de Mallorca en Marxa, Xítxeros amb Empenta i les organitzacions de l’Esquerra Independentista (Endavant, Arran i SEPC), mentre que s’ha rebut els ànims i l’ajuda en difusió d’Enllaçats per la Llengua.

L’activitat, però, tal i com s’explica des de la campanya, no es limita a la defensa del català a Mallorca, sinó al conjunt dels Països Catalans, de manera que també hi haurà mapes des d’Alacant, Valencià i Perpinyà fins a Barcelona, Reus o Castelló. Cal recordar que la plataforma Som Països Catalans es presentà públicament i per primera vegada a la vila de Petra (Pla de Mallorca), en un teatre municipal ple de gom a gom que va poder escoltar diferents referents de la música i la glossa en català d’arreu del territori.

Més informació:

llengua@sompaisoscatalans.cat

www.sompaisoscatalans.cat

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.