Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Sóller

Crònica dels actes de Sant Bartomeu a Sóller

Publicat per dia 30 agost 2012 – 23:38Cap comentari | 189 views

Crònica dels actes de Sant Bartomeu a Sóller

Share to Google Plus

El Col·lectiu Albaïna no descansa ni un moment. Aquests dies han estat treballant per donar un toc diferent a les festes de Sóller:

Per segon any consecutiu, el Col·lectiu Albaïna organitza actes de caire cultural dins el marc de les festes de Sant Bartomeu de Sóller, tot aportant un caràcter lúdic afegit a les festes patronals.

El primer dels actes va ésser un sopar a la fresca el dijous 23 al carrer Victòria 11 de Maig, on una setantena de persones gaudiren d’un pa amb oli i del concert del cantautor Andreu Valor. L’artista, arribat del poble de Cocentaina, amenitzà el sopar amb les seves cançons plenes de sentiment i amb un to reivindicatiu, fent un especial esment en el seu darrer treball discogràfic “A l’ombra de l’obscuritat”.

A més, el dissabte 25 es realitzà un tast de begudes de la terra acompanyat d’una glosada popular. Els assistents realitzaren un viatge a través del paladar a diferents contrades del nostre territori, D’aquesta manera varen poder conèixer de primera mà begudes tradicionals tals com la crema de ratafia, licors de fruits del bosc o cervesa artesana, entre d’altres, tot acompanyat d’una detallada explicació.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.