Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Corrupció, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Politiqueig, Publicació oberta, Sóller

[Sóller] Matas rep un comiat cordial

Publicat per dia 17 agost 2013 – 9:28Cap comentari | 218 views

[Sóller] Matas rep un comiat cordial

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Jaume Matas recordarà la visita que ha fet avui a la Vall de Sóller. Després de passar un dia pel Port es disposà a tornar a Sóller en tramvia, on hi tenia un vagó expressament guardat per a ell i les seves acompanyants. Però el que no sabia és que en arribar a l’estació del tren, on hi tenia el cotxe aparcat, s’hi trobaria una quinzena de persones esperant per acomiadar-lo. Des del moment que s’ha aturat el tramvia fins que l’ex-ministre i president ha aconseguit partir, passant pel còmic moment en que ha intentat avançar el tramvia sense èxit; ha hagut de sentir com el cridaven lladre, corrupte i d’altres càntics. L’escridassada, que ha estat convocada de forma espontània, ha estat desconvocada quan Matas ha aconseguit partir, en direcció contrària.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.