Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Illes Balears i Pitiüses, Okupació i espais alliberats, Publicació oberta

S’acaba l’aventura: transitant tancarà a final d’any

Publicat per dia 28 octubre 2016 – 9:40Cap comentari | 319 views

S’acaba l’aventura: transitant tancarà a final d’any

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Després de quatre anys hem decidit tancar les portes de transitant:

Varem obrir amb les ganes de fer camí, d’engegar un projecte que ha anat variant per adaptar-se a cada moment i segons la gent implicada.

Després d’aquests anys transitant, moltes coses han canviat: les motivacions personals, la situació dels moviments socials, l’energia i la potència, el nivell de precarietat econòmica, el cicle de lluita als carrers, les xarxes d’amistat i complicitats…

Les línies de fuga indiquen noves direccions, altres punts on fixar l’atenció.
Veim que és el moment de tancar una etapa; fins aquí arriba una aventura plena de moments intensos, molta feina i molta alegria. També ha estat una aventura dificil de sostenir econòmicament ja que no s’ha consolidat una base de sòcies que garantís l’estabilitat del projecte.

Els dos propers mesos treballarem per a poder tancar de manera ordenada.
En aquesta darrera fase, us volem demanar el vostre recolzament. Si vols ajudar transitant, passa per la llibreria i compra un llibre! Entre totes podem aconseguir que no ens quedin llibres en stock a final de desembre. D’aquesta manera la qüestió econòmica no serà una preocupació més que afegir a tot plegat!

També en pots fer difussió entre els teus contactes i aprofitar aquests dos darrers mesos per dur a transitant a ta mare o al padrí; al teu germà, a les companyes de feina o de classe, a la veïnada d’adalt… que mai trobaven el moment per venir a coneixe’ns.
Recordau, a més, que podeu venir a prendre un te o una cervesa al cafetó de transitant. Passar-hi una estona pot ser una bona manera d’acomiadar-se de l’espai.

Ha estat un plaer transitar amb vosaltres! Salut i sort!

transitant; llibres i línies de fuga

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.