Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Petra, Politiqueig

Petra rep Bauzá amb una nova escridassada

Publicat per dia 24 novembre 2012 – 19:44Cap comentari | 269 views

Petra rep Bauzá amb una nova escridassada

Share to Google Plus

Aquest horabaixa Bauzá ha visitat Petra per presidir el III Centenari del Naixement del Fra Juníper Serra, pel que desenes de petreres s’han mobilitzat per rebre’l com cal: amb una bona escridassada. A la mateixa plaça del Fra Juníper Serra de Petra on l’havia de rebre la batlessa Catalina Mas, l’esperava una pancarta quadribarrada amb un missatge clar: “El Pare Serra xerrava català”.

Quan ha arribat a la plaça, les manifestants han començat a xiular a Bauzá, que estava envoltat d’una comitiva d’autoritats i de la seva personal Guàrdia Civil. A més, alguns incondicionals de Bauzá s’han dedicat a insultar els manifestants i rompre les seves pancartes. Després, Bauzá i el seu seguici s’han dirigit cap a l’església de Sant Pere i la Guàrdia Civil no ha deixat passar als manifestants fins que les autoritats ja eren al seu lloc dins l’església.

Després de la missa, la batlessa de Petra Catalina Mas, del PSM, ha fet un discurs on ha reivindicat la identitat, la llengua i la cultura catalanes, que ha estat aplaudit pel públic assistent. Per contra, quan li ha tocat xerrar a Bauzá sobre la història de Juníper Serra, moltes petreres li han donat l’esquena. En acabar, Bauzá ha partit de Petra amb molta presa, portant-se una segona escridassada del poble.

La informació i les fotografies les hem estretes del gran seguiment que ha fet @matm85 al Twitter sota l’etiqueta #BauzáPetra.

Cap comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.