Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Mitjans alternatius

Participaràs de les #tancades28N? Col·labora amb el seguiment informatiu!

Publicat per dia 27 novembre 2012 – 19:38Cap comentari | 366 views

Participaràs de les #tancades28N? Col·labora amb el seguiment informatiu!

Share to Google Plus

Des de contrainfo.cat farem un seguiment minut a minut de les tancades convocades per la Plataforma Crida per demà 28 de novembre per tal d’informar en directe del que està succeint als centres escolars d’arreu de Mallorca. Com que són molts els centres que participaran de les #tancades28N i nosaltres no els podrem cobrir personalment, és important que les que participeu de la jornada de protestes compartiu informació de com evoluciona la protesta. A més, és convenient que aquesta informació es seleccioni i comparteixi adequadament per tal de que sigui útil i arribi a bon port.

Quina informació és important compartir?

Pensau que són molts els centres que es tancaran (a hores d’ara 101!) pel que es convenient no sobrecarregar-nos d’informació. Creiem que lo important a comunicar d’aquesta protesta és l’ambient que es respira als centres (per exemple amb una fotografia que mostri la quantitat de gent tancada) i, el més important, les decisions a les que s’arribi a les assemblees: adhesió o no (en aquest cas, perquè) al manifest proposat per Crida, acords presos a l’assemblea, noves mobilitzacions… En resum, el que creieu que és important assenyalar per a que en quedi constància!

A part, també és important que s’informi de possibles problemes que puguin produir-se (Bosch no ho vulgui!) així com, per exemple, que se vos negui l’accés a les instal·lacions, vos compliquin la tancada, etc. Amb aquest tipus de situacions repressives ben difoses, és més fàcil que s’organitzi una resposta solidària per part de les que simpatitzin amb les tancades.

Com es pot transmetre aquesta informació?

Vos oferim tres maneres de col·laboració informativa per a que totes les que participin d’aquesta jornada s’assabentin amb comoditat del que succeeix a la resta de centres.

a) A Twitter utilitzant l’etiqueta #28Ntancades

Una manera senzilla de compartir informació concisa i que arribi a tothom és a través del Twitter. Les que tengueu un compte en aquesta xarxa social, podeu compartir informació a través de l’etiqueta #28Ntancades per centralitzar-ne tota la informació i per a que la resta de persones la pugui seguir. Nosaltres estarem escoltant el que es diu amb aquesta etiqueta i ho reproduirem a la pàgina web. Si voleu seguir-nos al Twitter, el nostre perfil és @contrainfocat.

b) A través del Facebook de la Plataforma Crida

És segurament la via que més s’ha utilitzat fins ara per compartir informació sobre la ‘marea verda mallorquina’ entre els diferents centres. També estarem pendents del que es publiqui a través del perfil a Facebook de la Plataforma Crida, pel que podeu anar publicant allà mateix les vostres actualitzacions si hi estau avesades.

c) Per correu electrònic

És la via menys còmoda però l’única que resta si no participeu a les xarxes socials. Podeu escriure’ns al nostre correu electrònic per tal d’enviar-nos informació i nosaltres l’anirem reproduint. A més, si vos fos necessari tenir una comunicació més directa, demanau-nos un telèfon a través d’aquesta via.

On es podrà seguir tota aquesta informació?

Demà activarem el seguiment en directe, com el que utilitzàrem a la passada vaga general, i podreu seguir tota la informació centralitzada a l’entrada que trobareu a la capçalera de la web contrainfo.cat. A més, podreu seguir l’etiqueta #28Ntancades al Twitter on veureu la informació que comparteixin totes les persones que utilitzin aquesta etiqueta, així com de ben segur que s’estarà compartint moltíssima informació al perfil a Facebook de la Plataforma Crida.

Ja està tot llest per les tancades del 28 de novembre, una jornada que promet ser històrica en quant a mobilitzacions educatives a l’illa de Mallorca. Així que participeu-hi, gaudiu-la i compartiu-la per a deixar un digne testimoni!

Cap comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.