Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Defensa del català, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Marratxí, Països Catalans

Palma i Marratxí es desperten enllaçades

Publicat per dia 9 juny 2012 – 13:14Cap comentari | 231 views

Palma i Marratxí es desperten enllaçades

Share to Google Plus

Una acció conjunta de Maulets i el SEPC propicia que Palma i Marratxí estiguin plenes de llaços en suport de la campanya “Tenim la paraula: a Mallorca en català!” d’Endavant-OSAN. Ens han fet arribar el comunicat que reivindica l’acció juntament amb algunes fotografies:

Gran enllaçada pel català

En el que ha estat una gran acció conjunta, Maulets i el SEPC hem realitzat una gran enllaçada a Palma i a Marratxí com a mostra de suport a la campanya “Tenim la paraula: a Mallorca en català!”, que impulsa Endavant-OSAN.

Militants de l’assemblea de Palma de Maulets, i dels diferents nuclis del SEPC a Palma i Marratxí hem realitzat aquesta acció que tenia com a objectiu omplir els principals carrers de la nostra ciutat amb diferent simbologia de la campanya a favor de la nostra llengua. Concretament parlam de prop de mig miler de petits llaços, cartells amb aquest mateix logotip, cartells en defensa de l’ensenyament en català i cartells de l’esmentada campanya impulsada per Endavant.

La distribució de tot aquest material ha arribat a diferents barris de Palma: el casc antic i els seus principals carrers, Camp Redó, les zones de Blanquerna i el Parc de les Estacions, etc. Així com a importants carrers com les Avingudes i el carrer d’Aragó.

Així, malgrat la repressió que cau sobre el moviment en defensa del català: detinguts a Bunyola, multes per la concentració als Premis Ramón Llull, multes a Pollença, etc, el jovent demostram que amb aquest nou impuls de la campanya la lluita continuarà. Les seves detencions i amenaces no evitaran la constant acció i mobilització pel futur de la nostra llengua.

A Mallorca, en català!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.