Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Manacor, Okupació i espais alliberats, Publicació oberta

Neix l’Ateneu Lo Tort de Manacor

Publicat per dia 15 gener 2016 – 18:25Cap comentari | 236 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

El Col·lectiu Arrels i Endavant OSAN han donat a conèixer a les xarxes socials el projecte de l’Ateneu Lo Tort de Manacor. Segons expliquen, l’ateneu és un espai de confluència que impulsen els dos col·lectius anticapitalistes de la comarca’. Asseguren que ’neix amb l’objectiu de ser una eina contra la desmobilització social i l’anestèsia col·lectiva. Un espai social, polític i cultural des del qual tendrem l’oportunitat de plantar cara a l’actual model imperant d’oci i cultura consumista, des de la mateixa creació i construcció d’alternatives, així com un espai per a la formació, el treball, la lluita, la contrainformació i la difusió de les nostres idees’.

logoateneulotort_1200X800_150ppp

De moment només ha transcendit el perfil de facebook (Ateneu Lo Tort) i de twitter (@ateneulotort), però ja han assegurat que la pàgina web estarà disponible a partir de la setmana que ve. Per si no fora poc i per anar fent boca abans de la inauguració de l’espai, les impulsores han organitzat un dinar popular per Sant Antoni que tendrà lloc el proper dissabte 16 de gener. A més, també s’organitzarà una festa a finals de mes, prèvia a la inauguració, per donar a conèixer més a fons el projecte.

La data de la inauguració no està tancada però de moment Arrels i Endavant s’han proposat ’difondre el projecte, donar-lo a conèixer i començar a fer actes d’autogestió per al local’. Un local que ja s’està reformant i en el qual s’hi estan dedicant moltes hores i esforços.

Cal afegir que l’Ateneu Lo Tort estarà obert a la participació de nous col·lectius i també de persones individuals, segons informen els dos col·lectius.

Des del Col·lectiu Arrels i Endavant-OSAN organitzen un Dinar Popular de Sant Antoni que tendrà lloc dissabte 16 de gener a l’Espai na Camel·la de Manacor, aquest servirà per donar una empenta econòmica inicial a l’il·lusionant projecte que aquests dos col·lectius estan a punt d’inaugurar: L’ATENEU LO TORT.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.