Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Corrupció, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Politiqueig

La seu del PP de Ciutat, atacada amb pintura

Publicat per dia 15 abril 2013 – 11:06Cap comentari | 204 views

La seu del PP de Ciutat, atacada amb pintura

Share to Google Plus

L’assemblea d’Arran Palma continua amb la campanya Només lluitant tenim futur: aquesta passada matinada han atacat amb pintura la seu del Partit Popular de Ciutat. Volen denunciar d’aquesta manera la farsa democràtica que suposa l’actual sistema parlamentari bipartidista, a més de la corrupció política, les retallades als serveis socials, els atacs a la llengua i cultura catalana i la destrucció del territori que promou el PP, els quals mantenen forts vincles amb grans empresaris de l’illa.

Arran Palma està demostrant molta activitat aquest mes, el qual han denominat Abril Roig. A principis de mes va fer l’acció contra un Forn de Campos per explotació i coaccions a les seves treballadores i fa uns dies vàren atacar una entitat bancària per ser responsables de la crisi i principals beneficiàris de les ajudes econòmiques.

A continuació teniu el comunicat de l’Arran Palma sobre l’atac a la seu del PP de Palma.

Acció d’Arran contra la seu del PP

Aquesta passada matinada, l’assemblea d’Arran Palma hem atacat la seu del Partit Popular per denunciar, una vegada més, el fals sistema democràtic bipartidista que ens volen vendre.

Som conscients que la fal·làcia democràtica que ens fan viure és en realitat una farsa que no fa més que intentar encobrir tota una estratègia basada en la corrupció, en l’espoli dels fons públics, i en la qual participen no només un dels dos suposats bàndols o principals forces polítiques de l’estat espanyol (PP o PSOE), sinó que hi estan implicats tant uns com els altres, i tot per sumes desmesurades de doblers que pertanyen al poble.

Els actuals governants de Mallorca, tant el president José Ramón Bauzá, com el batle de Ciutat, Mateo Isern, es relacionen obertament amb empresaris i hostalers, venent-los l’illa i, amb ella, la dignitat de les mallorquines que no protesten ni es queixen en veure, per exemple, com es malmet i es destrossa la seva terra, o com es retallen els pressupostos als hospitals i a les escoles públiques.

Tot això és fruit de l’afany d’enriquir-se, sense tenir cap consciència, i sense prestar atenció als problemes reals de la societat mallorquina.

Aquests darrers temps no només hem hagut de suportar greus retallades als serveis socials bàsics, sinó que hem assistit, també, a la construcció del faraònic Palau de Congressos (encara inacabat), per exemple. A més, aquest Govern actual s’està caracteritzant per les contínues i brutals agressions al territori i la seva fauna.

A part de tot això, tampoc podem deixar de banda la nova reforma laboral, que perjudica greument tots els drets de les treballadores que s’han anat aconseguint un per un durant dècades i generacions, fins al punt de no cobrar fins que es reincorporen al treball després d’una baixa per malaltia.

Això sense tenir en compte els intents explícits d’“espanyolitzar” les nines catalanes, canviant l’educació i enfocant-la cap a una Espanya antiga i feixista, a més dels continus atacs a la llengua i cultura del nostre poble.

Per tot això, les joves d’Arran Palma ens organitzam en contra de tota agressió i denunciam les actituds del Govern cap a la llengua, cap al territori, o contra els drets de la classe treballadora.

Només lluitant tenim futur!

Assemblea d’Arran Palma
14 d’abril, 2013

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.