Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Corrupció, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Politiqueig, Video

La concentració davant dels jutjats per rebre Urdangarin talla les Avingudes

Publicat per dia 23 febrer 2013 – 11:09Cap comentari | 274 views

La concentració davant dels jutjats per rebre Urdangarin talla les Avingudes

Share to Google Plus

Avui al matí les ciutadanes de Palma estaven citades als jutjats de Via Alemanya per donar la benvinguda a Iñaki Urdangarin. Varis col·lectius republicans, independentistes i del moviment indignat havien convocat sengles concentracions per escridassar al gendre del Cap d’Estat, Juan Carlos I.

Urdangarin no ha pogut rebre una escridassada com la de l’any passat degut a que un ampli desplegament policial impedia acostar-se a la rampa del darrera del jutjat. Emperò, vàries pancartes i un reguitzell de xoriços penjada per les veïnes confrontants, han presidit l’arribada de Urdangarin. Aquesta es produïa a les 9h12, abans de l’hora prevista.

No obstant, a l’entrada principal dels jutjats s’ha anat concentrant gent des de ben prest, les 8h del matí. Els companys de Sa TevaVisió han fet una retransmissió en directe des de ben prest, que podeu visualitzar aquí. La concentració ha crescut tant que ha tallat varis carrils de les Avingudes. S’ha animat als cotxes a fer sonar el clàxon, i aquests han respost amb molt d’entusiasme, generant molt de renou a les portes dels jutjats. La policia espanyola s’ho mirava des de l’altra acera.

En un moment donat, la concentració ha aconseguit tallar tot un sentit d’Avingudes. Els antiavalots s’han posat els cascs i els guants tot fent creure un conat de càrrega, per tornar a obrir el trànsit. Hi ha hagut uns moments de tensió però al final s’han retirat i la gent a tornar a ocupar les Avingudes.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.