Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Defensa del català, Illes Balears i Pitiüses, Països Catalans

“Hem nascut per vèncer”: Crònica de la presentació d’Arran Palma

Publicat per dia 8 novembre 2012 – 16:46Cap comentari | 216 views

“Hem nascut per vèncer”: Crònica de la presentació d’Arran Palma

Share to Google Plus

El passat dissabte dia 3 de novembre vam tenir l’honor i l’orgull de presentar la nova assemblea d’ARRAN Palma. L’acte estava convocat a les 19h a Can Alcover, i l’assistència fou multitudinària.

Pau Mas es va encarregar de fer de mestre de cerimònies i va presentar l’acte, donant pas a les diferents intervencions que hi havia programades per a la vetllada. David Pujol, exmilitant de Maulets i actual militant d’Endavant-OSAN, va encetar l’acte fent un repàs dels anys d’existència de l’assemblea de Maulets a Palma, així com de les seves activitats, campanyes i estratègies.

Tot seguit, la portaveu de la nova assemblea d’ARRAN Palma, Laura Dorado, va fer un discurs força emotiu, recordant els anys de lluita, fent referència a 30 anys de generacions de lluitadores independentistes i honorant les figures de les companyes assassinades, exiliades, torturades i empresonades.

Una vegada acabat el discurs, el company Pau Mas va tocar els himnes de “La Internacional” i “Els Segadors” amb el seu tamborino i el seu flabiol, mentre les assistents a l’acte cantaven amb el puny alçat.

En haver acabat, els companys del grup “Taverners” van tocar una desena de cançons del seu repertori, mentre la gent gaudia de la seva música tot menjant coca de trampó, truita de patates i coca de xocolata, i bevent vi a preus populars.

Finalment, volem agrair a totes les assistents a l’acte haver participat d’aquesta presentació d’ARRAN Palma, ja que sense vosaltres no hauria estat possible. Moltes gràcies!

Hem nascut per vèncer: el jovent de Palma segam ARRAN!

Cap comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.