Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Illes Balears i Pitiüses, Països Catalans

Expectació davant del naixement de l’organització juvenil Arran

Publicat per dia 22 juliol 2012 – 11:121 Comentari | 399 views

Expectació davant del naixement de l’organització juvenil Arran

Share to Google Plus

El passat cap de setmana es presentà durant l’aplec Rebrot (a Berga) la nova organització del jovent de l’Esquerra Independentista: ARRAN. Aquesta organització és el resultat d’un llarg procés històric de confluència entre Maulets i la CAJEI, a més d’algunes altres organitzacions juvenils locals. A Palma, doncs, l’assemblea de Maulets adoptarà aquesta nova denominació, participant d’aquest nou projecte que aplega més de 600 militants repartits en desenes d’assemblees amb presència a 36 comarques dels Països Catalans.

El nom d’Arran, com expliquen elles mateixes, “remet a la terra i als segadors que la defensen, perquè parla de les arrels, de la cultura, però també de l’arrelament al nostre barri, poble o ciutat”. D’aquí que la nova organització es proposa “treballar colze a colze amb totes les entitats i moviments socials que tenen com a objectiu construir una societat lliure, tant a nivell nacional com local”.

A Mallorca la irrupció d’Arran s’ha pogut veure a través d’alguns murals i pintades que ja han aparegut a diversos indrets de la nostra geografia. Les assemblees de l’illa s’aniran presentant de manera oficial al llarg de les properes setmanes. Aquí podeu consultar el web d’Arran Mallorca, i vos convidam a veure el vídeo de l’acte de presentació de Berga:

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.