Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Sóller

Els prínceps no són ben rebuts a Sóller

Publicat per dia 6 agost 2012 – 22:283 Comentaris | 484 views

Els prínceps no són ben rebuts a Sóller

Share to Google Plus

La Veu de Sóller ha publicat fa una hora que avui horabaixa Felip de Borbó, Letícia Ortiz i les seves filles han arribat a Sóller amb l’emblemàtic tren. Els sollerics, en assabentar-se d’aquesta visita, han acudit immediatament a l’estació per rebre’ls amb una bona escridassada. Així, han hagut de fer transbord i prendre el tramvia mentre se sentien crits de “A Mallorca no tenim rei”. També hi havia una pancarta que acompanyava l’acció en la qual es podia llegir “Jo també som antimonàrquic/a”.
Així mateix hi ha hagut algunes tensions amb algunes persones que havien assistit a saludar els prínceps.

3 Comentaris »

  • Josep Bonnín escrigué:

    Un altíssim percentatge dels mitjans de comunicació “oficials” han silenciat la notícia. Això és diu censura o auto censura. Que en un estat de dret on la llibertat d’expressió hauria d’arribar plenament als ciutadans, encara avui silencien una informació, d’uns fets que varen ocórrer, ahir dia 6 d’agost a Sóller. Els Prínceps d’Astúries foren escridassats per un grup de ciutadans, on es deixava ben clar un rebuig a una monarquia imposada i que ens costa un ull de la cara. Hi ha retallades en principis bàsics: Sanitat, educació, serveis socials, llei de dependència, cultura i un llarg etcètera i hem d’aguantar que part de la família real, passegi com si no passés absolutament res de res.
    Les ciutadanes i ciutadans  estem molt cansats. Cansats de que hi hagi ciutadans de primera, de segona, de tercera i de quarta o quinta categoria. Estem cansats de mantenir institucions, Església Catòlica, Monarquia, polítics corruptes, polítics ineptes i mentre ens estan robant de manera descarada, encara pretenen que els facem aplaudiments. Idò no. El més trist és que encara hi ha gent que no se n’assabenta de res, que no s’informa de res i condemna el nostre rebuig. No faig cap compte d’entrar en cap polèmica, tot i que, no deixaré de expressar el que sent.
    Vull agrair a Contrainfo, tota la tasca que fa, perquè hi pugui haver també una altra versió, sense retallades interessades de la informació a la que tenim dret tots els ciutadans i ciutadanes.

  • Solleric escrigué:

    Els sollerics?, ben contats i assent generosos, no arribaven a una dotzena…a Sóller vivim mes de 13.000 persones…sobren comentaris.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.