Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Illes Balears i Pitiüses, Mobilitat i territori, Publicació oberta

Els Serveis Ferroviaris de Mallorca, al llindar de la il·legalitat

Publicat per dia 25 gener 2013 – 13:31Cap comentari | 417 views

Els Serveis Ferroviaris de Mallorca, al llindar de la il·legalitat

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Des de fa temps es parla que el SFM (Serveis Ferroviaris de Mallorca) està treballant al marge de la llei, tenim nombroses articles en els quals es parla d’aixó, i un dels darrers tracta amb més profunditat l’assumpte del l’Assegurança Obligatòria del Viatger, que en molts casos, l’empresa no dóna a l’usuari, incomplent així la llei.

Llei del viatjer, Real Decret 1575/1989 de 22 de Desembre: L’empresa està obligada a assegurar el viatjer durant el seu trajecte.

¿Com així molts de viatjers (un 40% segons el Comitè d’Empresa de SFM) viatgen sense ticket, i per conseqüent, sense cap assegurança?

Això significa que SFM està treballant al marge de la llei.

Per saber com actuar en aquesta situació, s’ha habilitat una pàgina amb informació resumida: http://novullpagar.wordpress.com/actua/

A més, aquestes darreres setmanes hem iniciat diverses campanyes de difusió, denuncia i concenciació davant d’aquestes situacions d’il·legalitat que du a terme SFM.

Aixi donçs, tenim el blog http://novullpagar.wordpress.com en el qual es pot trobar molta informació, i desde ahir està ja en marxa i totalment operativa la pàgina al Facebook de #SFMESTAFA; a la qual cada dia s’anira pujant informació per poder arribar a molta més gent.

A més a més, s’estan organitzan noves vies d’actuació i accions per fer front a tota aquesta situació de degradació dels serveis del transport públic.

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.