Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Art i cultura, Illes Balears i Pitiüses, Publicació oberta

El primer disc de Taverners serà una realitat gràcies al micromecenatge

Publicat per dia 27 desembre 2012 – 13:231 Comentari | 326 views

El primer disc de Taverners serà una realitat gràcies al micromecenatge

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Taverners, el jove quartet illenc de música popular i compromesa, ha aconseguit el seu objectiu. A través de la plataforma verkami.com ha aconseguit 5.240 euros dels 5.000 que s’havia fixat. Si hi afegim donacions que no s’han efectuat a través d’aquesta pàgina, la xifra arriba a gairebé 6.000 euros. Amb aquestes aportacions, Taverners enregistrarà i editarà el què serà el seu debut discogràfic després de tres anys de concerts.

En total han estat 203 aportacions en els 40 dies que ha durat la campanya a Verkami . Taverners es converteix d’aquesta manera, en un dels primers grups mallorquins, juntament amb Oprimits, que aposta pel micromecenatge per fer realitat un treball discogràfic. El grup ha valorat que ’tractant-se de Mallorca, és tot un èxit haver-ho aconseguit amb escreix’. Així mateix, pel grup és ’tota una mostra de la força i dignitat que té la nostra gent’.

El grup ha fet públic un vídeocomunicat on donen les gràcies a tota la gent que ha col·laborat. Ja sigui fent aportacions, ajudant en la difusió o participant als vídeos que el grup ha anat penjant a la xarxa on personalitats del món de la cultura popular i activistes han animat a col·laborar.

Taverners també ha anunciat que el 25 de gener actuaran al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia (CAT) de Barcelona, en el marc de les festes de Sant Antoni a Gràcia. Això suposa, pel grup ’el concert més important fins ara’. El Centre Artesà Tradicionàrius és un lloc referent de la cultura popular i tradicional dels Països Catalans.

Al vídeo també apareix el productor del disc, Miquel Brunet. Brunet és un dels músics i productors més reconeguts de l’illa, especialment en el camp de l’enregistrament de música popular d’arrel tradicional.

Més informació:

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.