Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Defensa del territori, Illes Balears i Pitiüses

El GOB Menorca celebra 40 anys de vida

Publicat per dia 20 maig 2017 – 9:15Cap comentari | 388 views
Share to Google Plus

molicorp

Enguany fa quaranta anys que un grup de joves defensors de la natura varen decidir fer la passa de crear la secció menorquina del GOB. Ho varen fer en un moment en el qual els paratges més emblemàtics de l’illa estaven a punt de ser transformats en urbanitzacions, camps de golf i ports esportius, com era el cas de l’Albufera des Grau.

El col·lectiu recorda com la seva tasca ha servit de catalitzador de “bona part de la societat menorquina i, amb la col·laboració d’altres entitats, es van salvar de la destrucció paratges com Macarella, Cala en Turqueta, Tirant, barranc d’Algendar, Atalis, Llucalari, Trebalúger…, que són actualment una senya d’identitat per a Menorca.”

Afegeixen, a més, que no només treballen per a la natura, sinó per a les persones i que volen que Menorca sigui “un exemple d’un altre tipus de desenvolupament, més adequat a la sostenibilitat que el planeta i la humanitat necessiten.”

Per celebrar-ho han planejat un calendari d’activitats amb una festa el 3 de juny amb concert d’artistes com Manolo Garcia i Gerard Quintana. A més, hi haurà altres activitats que aniran publicant més endavant.

Si bé és ver que Menorca és l’illa de les Balears que millor s’ha conservat, en part ha estat gràcies a la tasca feta tots aquests anys pel GOB Menorca, així que des de contrainfo.cat els felicitam i els en desitjam quaranta més!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.