Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Treball i economia

Convocatòria unitària i anticapitalista el 19F contra la reforma laboral

Publicat per dia 15 febrer 2012 – 9:393 Comentaris | 417 views
Share to Google Plus

[ACTUALITZACIÓ] Ja podeu descarregar-vos els cartells per imprimir i ajudar a fer difusió de l’acció!

La comissió organitzadora del Bloc unitari anticapitalista ens ha fet arribar aquesta crida per a l’acció unitària i anticapitalista el pròxim 19F:

El 19 F manifesta’t contra la reforma laboral amb la convocatòria unitària i anticapitalista!

Cal reprendre l’acció unitària per plantar cara a la nova reforma laboral. Així, durant els darrers dies, diferents persones de diversos moviments socials mallorquins han fet molta via en demanar opinions i fer contactes per organitzar-se.

D’altra banda, CCOO i UGT han fet una crida a manifestar-se el proper diumenge 19 de febrer a totes les ciutats. Considerant aquest sindicats més com a part del problema que no de cap possible solució (recordau com a tall d’exemple les rebaixes salarials pactades amb la patronal en gener de 2012 o el pacte per jubilar-nos als 67 anys de 2011), pensam que és necessari ser presents al carrer dia 19 amb una veu pròpia per oferir així una alternativa a tanta gent treballadora, aturada, treballadora intermitent, precària, immigrant o estudiant que es vulgui mobilitzar contra aquesta reforma de les pensions.

A més a més, veiem que l’única recepta que els governs, la UE, els organismes internacionals, la patronal i aquests sindicats grocs tenen per sortir de la crisi és aprofundir en el desenvolupament d’una nova esclavitud. La nova reforma laboral o les darreres reformes a Grècia en són el millor exemple.

Per això, convocam un bloc anticapitalista unitari per manifestar-se pels carrers de Ciutat el proper diumenge pel matí. Perquè necessitam fer visible el descontent i dir fort i clar que no som la seva mercaderia ni les seves esclaves. Perquè tenim clar que la crisi és el propi sistema capitalista depredador i antihumà, i ho volem dir sense pèls a la llengua.

Volem que tothom que s’identifiqui amb aquesta crida s’uneixi al nostre bloc: en moments com aquest la unitat és imprescindible. Veniu amb els vostres sindicats de base, assemblees de poble o de barri, col·lectius, organitzacions, associacions o amic i amigues. Però no sols això, la urgència d’aquesta convocatòria ens fa demanar a tothom que també participi activament de la seva difusió i convocatòria per tots els mitjans a l’abast.

Concentració: Diumenge 19 de febrer a les 12 hores a la plaça d’Espanya de Ciutat, davant del CSOA Sa Foneta.

Manifestació: El nostre bloc sortirà diferenciat darrere de les pancartes unitàries -sense sigles- al final de la manifestació sindical.

El Capitalisme és crisi!

 Comissió organitzadora del

Bloc unitari anticapitalista

Imprimeix el cartell i penja’l

3 Comentaris »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.