Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa

Convocatòria per preparar accions de cara a la manifestació del diumenge

Publicat per dia 7 juliol 2011 – 9:00Cap comentari | 214 views

Convocatòria per preparar accions de cara a la manifestació del diumenge

Share to Google Plus

Vos feim arribar la següent convocatòria:

El divendres 8 de juliol s’ha convocat assemblea de treball per dur a terme accions de difusió per a la Manifestació del dia 10 contra la pujada de sous de l’equip de govern.

De vegades un somriure pot ser més subversiu que els millors arguments o les pedres. Pot ser fins i tot que una riallada generalitzada tingui més efecte que una plaça plena de gent un sol dia. Per això, aquesta proposta sorgeix per armar-nos d’ironia i estendre la crítica, en la nostra guerra pacífica de la imaginació contra el poder.

A les set de la tarda del divendres 8 de juliol a plaça Islàndia (plaça del poble) hi haurà una reunió per preparar accions sarcàstiques, que cridin l’atenció i contribueixin al debat al carrer. Es plantejaran les accions amb una organització de guerrilla artística, creant situacions alterades que trenquin la rutina de la ciutat (preparada més per al trànsit de mercaderies que per a la trobada de les persones). Pretenem assaltar per sorpresa la consciència política, amb més imatges i menys paraules.

En l’assemblea tractarem algunes propostes concretes, des d’un enfocament semblant a la proposta sobre la merda i les mosques que va servir per convocar la manifestació del 19j i per animar-la. També estarà oberta a altres propostes, o altres idees que sorgeixin i vulguem dur a terme.

Ahir dimecres ens varem reunir alguns companys i companyes i hem començat a preparar algunes de les accions.

També ha sorgit una proposta per fer una performance per a la manifestació, i potser fer una cosa semblant les hores abans (o el matí del diumenge) encara per convocar.

Si algú té alguna proposta, que vingui a compartir-la el divendres.

Vine, i buscarem juntes els detonants que posin en evidència la corrupció política-bancària. Exercirem la burla a aquesta realitat injusta, perquè la realitat només és una de les opcions possibles. I per poder canviar-la, és bo primera comediar-la, exagerar-la, fins que s’esgoti, fins que ens repugni o ens xapi de riure, i ens faci pensar si realment això és el que volíem.

A totes les persones que ens vulguin ajudar, però no hagin de participar directament, demanem la vostra solidaritat perquè porteu tots els pots que pugueu (tipus els del cacau, llaunes de tomàquet grans, pots de pintura buits). No podem anticipar el seu futur ús per no espatllar la sorpresa.

 Podeu portar-los el divendres a partir de les set a la plaça.

Gràcies per la col·laboració.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.