Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Illes Balears i Pitiüses, Publicació oberta, Treball i economia

[Comunicat] No a l’ERO de Bimbo a la fàbrica de Palma

Publicat per dia 28 gener 2016 – 13:04Cap comentari | 208 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

L’Expedient de Regulació d’Ocupació anunciat per l’empresa per a la seva central a Mallorca suposa acomiadar a 34 treballadores.

quadrat-COS-2016-ero-bimbo-palmaDes de la Coordinadora Obrera Sindical volem mostrar el nostre frontal rebuig a l’Expedient de Regulació d’Ocupació anunciat per Bimbo a la seva fàbrica de Palma i que enviarà al carrer a 34 treballadores.

Una vegada més, el capital assegura els seus interessos en nom de la ”competitivitat” i la ”productivitat”, termes que amaguen un total menyspreu pel dret a un treball digne.

Aquest ERO és un capítol més de la història de precarietat que dia a dia escriu la patronal arreu dels Països Catalans, accelerada gràcies a les reformes laborals de PSOE i PP i la complicitat de sindicats com CCOO i UGT. A més, el tancament de fàbriques com la de Bimbo també s’ha de llegir en clau de destrucció dels sectors productius de Mallorca. Una vegada més, es reforça la dependència en el turisme i la construcció, vertaderes fonts de precarietat laboral, social i territorial.

La COS manifestam el nostre suport a la plantilla afectada per l’ERO, així com a qualsevol iniciativa que es dugui a terme per plantar cara a aquesta agressió.

Font: http://www.sindicatcos.cat/index.php/item/2640-no-a-l-ero-de-bimbo-a-la-fabrica-de-palma

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.