Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ca ses Mopis, Ciutat, Felanitx, Illes Balears i Pitiüses, Manacor, Okupació i espais alliberats, Publicació oberta

Anar a transitant i comprar un bon llibre és, segurament, la millor manera de recolzar el projecte en aquesta etapa final

Publicat per dia 28 novembre 2016 – 10:13Cap comentari | 244 views

Anar a transitant i comprar un bon llibre és, segurament, la millor manera de recolzar el projecte en aquesta etapa final

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

A continuació us explicam com va, hores d’ara, el procés de tancament a transitant

Estam prioritzant la gestió del fons de la llibreria. Hem arribat a un acord amb la botigueta de la CNT i alguns dels llibres que tenim a transitant passaran al seu local, al Carrer Joan Alcover, 54. Per exemple, el que era el nostre fons de l’editorial i distribuïdora Dskontrol ja el podeu trobrar allà. En breu també els traspassarem el material d’Aldarull, una altra editorial i distribuïdora de Gràcia (Barcelona).

Pel que fa a la biblioteca, ja hem començat a buidar-la. Els llibres es repartiran entre diverses biblioteques socials. Una part ja ha estat transferida a la biblioteca de l’Ateneu de Felanitx i aviat es duran altres llibres a l’Ateneu lo Tort de Manacor. Aquí a Ciutat, tenim previst que demà mateix, el nou espai alliberat de Ca ses Mopis ja tendrà una incipient biblioteca gràcies als llibres que s’hi estan traspassant des de transitant.

Per altra banda ja està convocada l’assemblea anual de sòcies pel proper diluns dia 5 de desembre.

En l’àmbit més lúdic i cultural, de cara al mes de desembre s’està preparant un petit concert del que s’informarà en breu!

Per acabar, cal dir que dia a dia la gent passa pel local a comprar algun llibre. Però per buidar la llibreria fa falta vendre moltíssims llibres! Per això s’ha ampliat la selecció de títols que es poden adquirir amb un 30% de descompte. Anar a transitant i comprar un bon llibre és, segurament, la millor manera de recolzar el projecte en aquesta etapa final.

Aquí algunes propostes amb descompte:

Historias del barrio. Edicion integral Gabi Beltrán / Bartolomé Seguí

¿Donde está mi tribu? Carolina del Olmo

El decrecimiento explicado con sencillez Carlos Taibo

Walden Henry David Thoreau

Ciutat Morta Crónica del caso 4F  M.Huidobro, H.Torres; K.Huidobro

Ética promiscua Easton, Dossie / Hardy Janet W

Fins aquí les darreres notícies sobre transitant.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.