Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Mitjans alternatius, Països Catalans

La Directa es transforma!

Publicat per dia 22 maig 2013 – 9:11Cap comentari | 195 views

La Directa es transforma!

Share to Google Plus

“La Directa es transforma!”. Aquest és el nom d’una campanya de micromecenatge que ha encetat el setmanari de comunicació la Directa. Tal com ens expliquen les companyes, aquesta campanya pretén ser una eina per fer un “pas endavant” cap a un model de gestió cooperativa amb una infraestructura, equips de treball i eines informatives potenciades.

La Directa és un mitjà de comunicació en català d’actualitat, investigació, debat, i anàlisi nascut el 2006. Durant tots aquests anys les seves pàgines han denunciat sistemàticament abusos i injustícies i també han mirat de donar veu a les alternatives. En aquest camí, el projecte s’ha eixamplat gràcies a la seva fusió amb Illacrua, la revista mensual de referència als Països Catalans, i també ha fet un salt cap a la multi-plataforma, amb un portal web d’actualització diària.

Per això han optat per tirar endavant un micromecenatge a través de Verkami que té com a objectiu assolir la xifra de 22.000 euros, distribuïts de la següent manera:

  • 11.000 euros: es dedicaran a la creació del nou portal www.directa.cat, on s’integraran noves aplicacions per fer-lo més potent, interactiu i capaç d’oferir notícies d’actualitat i continguts de reflexió amb una lectura més àgil. Aquesta remodelació es farà conjuntament amb la cooperativa Projecte Ictineo, que fa temps que participa en el manteniment de la pàgina actual.
  • 6.000 euros: aniran destinats a la formació de persones del col·lectiu en tasques de gestió cooperativa. Per fer-ho, treballarem amb la cooperativa A+4, que s’ha implicat diverses vegades en l’assessorament i el suport legal del projecte comunicatiu.
  • 5.000 euros: serviran per invertir en l’adquisició de material informàtic i recursos humans, mitjançant els quals es podrà millorar la qualitat del mitjà i avançar cap a una estructura de treball cooperatiu més potent i sostenible.

Contrainfo.cat i la Directa hem encetat, en els darrers mesos, petites vies de col·laboració. Per això vos convidam a conèixer el setmanari i a fer la vostra petita contribució a aquesta campanya de micromecentatge. En aquests enllaços podreu trobar més informació:

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.