Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Mitjans alternatius, Okupació i espais alliberats, Publicació oberta

[Comunicat final] Transitant ja està tancat! Comiat i agraïments

Publicat per dia 2 gener 2017 – 12:00Cap comentari | 289 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

transitant ja està tancat!

L’any nou ja és aquí i tal com estava previst, transitant està tancat. Bufen vents en noves direccions; es nota a la superfície de la mar… Aquest és un darrer comunicat de comiat i d’agraïments; però inclou també una reclamació.

Abans de res, la reclamació: A transitant teniem un projector que sempre hem deixat a qui ens l’ha demanat. Ja fa mesos que el projector no hi és i en buidar el local hem confirmat que està desaparegut. El darrer col.lectiu o persona que el va agafar prestat, per favor, el pot tornar?

Continuam amb els agraïments:

A distintes distribuïdores i editorials alternatives que ens han facilitat la gestió dels llibres fent donacions dels stocks sobrants: Pensaré cartoneras, Ochodoscuatro ediciones, Grupo Surrealista de Madrid …

A les amigues que han estat fent caixes al local sense les quals el tancament hauria estat un infern!

A les companyes de Es Fullet que han comprat part dels llibres que ens quedaven al final per ampliar el fons de la seva distri.

A la gent de Ca ses Mopis que ens han acompanyat en el desmuntatge de mobles al local i que han fet una aportació econòmica a canvi d’algunes estanteries. Sabem que en un espai alliberat mai hi ha massa doblers, així que som conscients de l’esforç realitzat!

A la família, que ens ha cuidat durant tots aquests mesos de tanta feina i especialment a mon pare, que ens ha ajudat de manera incondicional i que ha estat a mort carregant i fent viatges en la mudança!

I per al comiat un simple adeu i fins una altra!

Qui tengui ganes de més, pot llegir el text de valoració que hem escrit al número 2 de Nosaltres; que tendreu íntegre en un article a part a contrainfo.cat

Salut i bon any nou!
transitant, llibres i línies de fuga

Mar_vent

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.