Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ca ses Mopis

[Actualitzat] Desallotjat el banc expropiat de Ca ses Mopis

Publicat per dia 26 abril 2017 – 9:041 Comentari | 2.102 views
Share to Google Plus

Avui dematí al voltant de les 9 ’15h, contrainfo.cat hem estat informades que s’estava desallotjant el banc expropiat de Ca ses Mopis situat al carrer Marqués de la Fontsanta.

A hores ja s’ha canviant el pany i a dins hi ha una persona de seguretat privada. La policia local de palma està present durant tot el desallotjament -cosa poc habitual, sol ser competència de la policia nacional- així com al voltant de 7 persones vestides amb aspecte d’empresari.

Els agents de la policia local disposaven d’una ordre judicial emesa pel Jutjat d’instrucció nª1, per un suposat delicte “d’usurpació de béns i immobles”. Aquesta informació l’hem poguda obtenir per altres mitjans de comunicació, ja que la policia local no ha volgut ensenyar l’ordre a les activistes, “a no ser que algú s’identifiqui com a propietari”.

Les activistes que han pogut parlar amb els agents han comprovat com es contradeien amb les seves explicacions del perquè del desallotjament. Uns comentaven que el ” BMN” antic “Sa Nostra” ha venut el local i d’altres que venia ordenat per part de l’ajuntament.

Un dels contractats per l’empresa de seguretat ha dit a les persones de Ca ses Mopis que els bens de ca ses mopis ” vendrà emaya un dia i treruà tots els trastos”.

A més des de contrainfo.cat volem remarcar el fet que mitjans com ib3 o tv1 han tingut accés a l’interior de l’espai per gravar-hi, mentrestant, a les activistes se’ls ha barrat el pas i se’ls nega recuperar les seves.

Des de Ca ses Mopis no fan declaracions ara, difondrem el posicionament i accions que decideixi el col.lectiu.

Anirem actualitzant la informació.

mopis2

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.