Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Mitjans alternatius

El proper repte: un canal de TDT per a una televisió participativa

Publicat per dia 13 abril 2013 – 20:33Cap comentari | 224 views

El proper repte: un canal de TDT per a una televisió participativa

Share to Google Plus

Avui dematí l’equip impulsor de SaTevaVisió, juntament amb moltes persones que simpatizen amb el projecte comunicatiu, ha assistit a la convocatòria organitzada pel mateix mitjà, la qual consistia en un acte de suport al Consell de Mallorca. El passat dimecres 10 d’abril, algunes membres de SaTevaVisió registraren al Consell de Mallorca la sol·licitud per poder gestionar el canal de TDT que feia servir Televisió de Mallorca, ara en desús. Avui, la proposta s’ha formalitzat amb una concentració per donar vida a aquest mitjà, només a la xarxa, com funciona actualment, sinó també als nostres televisors.

El projecte de Sa TevaVisió, que fa mesos que s’ha posat en marxa, és proveir a la població de les Illes una canal amb una programació participativa elaborada per les persones que hi formen part i oberta a tothom. Fins al moment SaTV ha estat emetent per Internet, però ara ha decidit anar una passa més enllà i proposa que el Consell de mallorca cedeixi material i serveis necessaris per emetre per TDT i ofereix els seus serveis per dotar de contingut el canal.

Segons la Llei estatal de l’Audiovisual vigent, aquesta cessió es podria donar, ja que sols es limita la concessió per a fins comercials.
D’aquesta manera, Sa TevaVisió veu una oportunitat d’omplir el buit informatiu que hi ha a les illes en relació amb televisions participatives i comunitàries.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.