Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Lluita de carrer i acció directa, Memòria històrica, Països Catalans

Agitació per la Diada de les combatents catalanes

Publicat per dia 28 gener 2013 – 14:11Cap comentari | 195 views

Agitació per la Diada de les combatents catalanes

Share to Google Plus

Amb motiu de la Diada de les combatents catalanes, 26 de gener, Arran Palma va realitzar un mural a Son Pardo i desplegà una pancarta al Pont des Tren en record a totes aquelles militants que han deixat la vida en la lluita per la independència i el socialisme dels Països Catalans.

 A continuació teniu el comunicat d’Arran:

Un dia com avui, 26 de de gener, Arran Palma volem reivindicar la Diada històrica de les combatents catalanes. Diada a on es commemora la victòria de les tropes catalanes enfront les de Felip IV a la batalla de Montjuïc l’any 1641, la mort, al 1979 del jove militant de Terra Lliure per part de la policia espanyola, i l’entrada de les tropes feixistes espanyoles a Barcelona l’any 1939.

Així doncs, rendim el nostre més sentit homenatge a les persones que s’han organitzat i han plantat cara a l’estat espanyol per la independència i el socialisme dels Països Catalans. A totes aquelles generacions passades de revolucionàries que han deixat la vida per prendre la decisió de lluitar pels seus ideals i les seves conviccions. Per totes elles, ara creim que ens toca prendre a nosaltres la humil decisió de no retrocedir.

En el record, en la nostra consciencia col·lectiva i en el nostre compromís polític del dia a dia hi són presents encara. Fèlix Goñi, Martí Marcó, Quim Sànchez, Antoni Villaescusa, Julià Babia, Gustau Muñoz, Jordi Martínez de Foix i a totes les persones caigudes per la llibertat nacional i social del nostre país.

Visca la terra!

 Arran Palma

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.