Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Feminisme, sexualitats i antipatriarcat, Publicació oberta

Palpitant les visibilitats lèsbiques. Rifa, subhasta, karaoke!

Publicat per dia 17 març 2017 – 10:55Cap comentari | 663 views
Share to Google Plus

visibilitats

Pren nota a la teva agenda, dissabte 1 d’abril, des de les 13 i fins les 18 h, ens trobem per organitzar i recaptar pasta per celebrar la setmana de les visibilitats lèsbiques ( 25 / 29 Abril).

On? En el Cafè a Tres Bandes. I què farem? visionem en primícia el vídeo de les visibilitats lèsbiques 2017, compartirem l’agenda per aquest any i adonarem del recorregut fet (i gaudit) des que començàrem aquesta aventura. A més rifes i una gran subhasta conduïda per Sílvia Suau de Beauvoir i Marisol Ramírez i mentre el cos aguanti hi haurà karaoke performativitzat, que és més o menys el mateix que feim a la dutxa però amb alta tecnologia, projeccions i veus amigues. A més, gaudirem de l’estrena de la nova performace de Leo (Lio Parda) i de la presentació del fancine SA Roqueta BLUES. I, ja que el dia serà llarg i a nosaltres ens agraden les celebracions amb magnificència, hi haurà un gran banquet amb un ampli assortiment de tapes veganas i vegetarianes.

Convoquem a participar, et convidem a jugar i si el que et falten són peles, porta un objecte, un massatge, un passeig, cuina alguna cosa, comparteix el teu treball, ho subhastem! Però no deixis de venir, participa, uneix-te i recolza aquesta data de reivindicació i alegria.

Perquè tinguis més info, t’expliquem… El proper 26 d’abril és el Dia de les visibilitats lèsbiques, una data triada per ocupar l’espai públic amb orgull, organització i celebració com #lesbianasvisibles. Però com, un sol dia?; i la resta de l’any? Tranquis, que els carrers vénen bategant vides lesbianes des de fa segles, estem aquí des de sempre i aquí ens quedem, tots els dies. Triar una data és una de les nostres eines per mostrar que existim, gaudim, ballem, lluitem amb coratge i vivim en rebel·lia, en fúria lesbiana, festes bolleras i xarxes col·lectives.

És per això que des dels Los oficios terrestres, @AssembleaAntipatriarcal, Ben Amics Islas Baleares, Sa Galania i Ulls Sadolls decidim repetir una setmana de trobada, del 25 al 29 d’abril per celebrar les visibilitats lèsbiques i per a això necessitem de la teva participació i la teva col·laboració. Nosaltres posem el compromís d’organitzar cinc dies sencers de propostes artístiques, activitats, espais de diàleg i abraço activista de lesbianes orgulloses i visibles!

IMAGEN de Ironna von Dask

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.