Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Feminisme, sexualitats i antipatriarcat, Illes Balears i Pitiüses, Pollença

Neix un nou col·lectiu feminista a Pollença: Col·lectiu l’Aurora

Publicat per dia 12 març 2016 – 23:00Cap comentari | 465 views
Share to Google Plus

Presentació

20160312_collectiuauroraUn grup de persones, sota el paraigua de l’Ateneu de Pollença, hem decidit crear un col·lectiu feminista. Volem que aquest col·lectiu sigui una xarxa de suport i ajuda mútua per aquelles que patim violències o discriminacions per part del sistema patriarcal; volem que sigui un espai d’organització i lluita per a fer-hi front, i per això volem dur endavant una tasca de visibilització de les problemàtiques, de conscienciació i d’educació en la igualtat; i finalment volem que el col·lectiu ens serveixi també per autoformar-nos, com a lluitadores i com a persones.

Hem escollit el nom de Col·lectiu l’Aurora, en honor a Aurora Picornell (pionera en el feminisme mallorquí, assassinada pels feixistes l’any 37) però també pel que té de simbòlica la imatge de l’aurora, l’arribada del nou dia, i d’un món nou i igualitari.

Sobre la condemna de l’Ajuntament de Pollença sobre l’assassinat masclista d’ahir

Nosaltres també que ho rebutjam, però envers de fer un silenci i una foto oficial, hem decidit lluitar i montar un col·lectiu, avui, dia 11 de març. Molta foto i molt de postureig, però això no arregla res. Lleis, feina i lluita prèvia per no haver de plorar la mort després. Va per tu i per totes! Des del Col·lectiu l’Aurora lluitarem per posar-vos veu i per conscienciar que hem d’acabar amb aquesta societat patriarcal!

Podeu seguir-les a:

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.