Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Feminisme, sexualitats i antipatriarcat, Illes Balears i Pitiüses, Publicació oberta

GLITTER REBOSILLO, festival punk queer feminista a Mallorca

Publicat per dia 20 març 2017 – 19:14Cap comentari | 639 views
Share to Google Plus

El Glitter Rebosillo neix de la confluència de les diverses inquietuds entre un grup de gent de Mallorca, les Anitpàtriques ens podeu dir.

glitter rebosillo

Estam cansades i no ens sentim representades per tota l’escena musical on sempre hi ha les mateixes identitats de gènere representades sobre els escenaris. Tenim la necessitat de veure altres cossos, d’envoltar-nos de gran diversitat de colors, formes i volums, d’escoltar sons als quals no estam acostumades. Aquestes són les motivacions que ens han servit com a punt de partida, i la gira de Plastic Heap (EUA), l’excusa per a posar la data de la primera edició del festival al calendari.

Per a nosaltres, el Glitter Rebosillo és una experiència des de la qual aprendre i intercanviar inquietuds. Tenim l’objectiu de generar espais de trobada i reflexió, d’aprenentatge i intercanvi. Volem potenciar que es crei i consolidi a Mallorca una escena musical i política diversa, a on totes hi tenguem cabuda, fora distincions per raó de gènere, raça o espècie. Com som conscients que encara queda molt camí a recórrer per arribar-hi, no pretenem parlar en nom de ningú ni de cap col·lectiu. Per aquest motiu, vos convidam a totes a participar-hi activament (en aquesta o en pròximes edicions), raó per la qual tractarem de potenciar sinergies entre les individualitats i col·lectives del nostre territori que lluitin de forma transversal contra l’heteronorma patriarcal. Per la nostra part, sempre en complementació dels eixos de lluita que ens són propis: l’autogestió, l’horitzontalitat i el Do It Yourself.

Les Antipàtriques.

programa glitter rebosillo

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.