Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Feminisme, sexualitats i antipatriarcat, Illes Balears i Pitiüses, Publicació oberta

Crònica sobre la Primera trobada del grup obert Vaga de Totes Mallorca al Casal de Can Alonso

Publicat per dia 20 abril 2015 – 11:57Cap comentari | 263 views

Crònica sobre la Primera trobada del grup obert Vaga de Totes Mallorca al Casal de Can Alonso

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

El passat dijous 16 d’abril a les 20h del capvespre va tenir lloc la primera trobada oberta de dones al Casal de Barri de Can Alonso de Palma organitzada per la iniciativa de la Vaga de Totes impulsada a Mallorca.

Després d’algunes reunions prèvies, el grup motor d’aquest projecte a l’illa vam intentar atreure un públic de dones treballadores i de més avançada edat acostant-se als barris de Ciutat.

En aquesta primera trobada al barri del Coliseu de Palma, una dotzena de dones van poder conèixer la iniciativa de la Vaga de Totes de la mà de les joves impulsores del grup motor a Mallorca. Després d’una breu presentació del projecte, un repàs de les principals accions realitzades arreu dels Països Catalans i la visualització d’uns vídeos de la Vaga de Totes del Principat, s’obrí el debat de com es podria dur a terme una vaga de dones a Mallorca.

El debat derivà en qüestions polítiques i econòmiques que ens afecten com a dones, per acabar concretant en algunes propostes a mitjà termini.

Des de la Vaga de Totes Mallorca volem agrair totes les assistents la seva participació i convidar-vos a totes a les nostres reunions, que tenen lloc cada dos dijous al local de l’Ecoxarxa. També vos convidam a estar atentes a properes convocatòria i estendre la iniciativa de la Vaga de Totes a tota Mallorca!

Podeu seguir-nos a: facebook.com/vagadetotesmallorca

Més informació: https://vagadetotes.wordpress.com/

Vaga de Totes Mallorca

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.