Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Defensa del català, Feminisme, sexualitats i antipatriarcat, Illes Balears i Pitiüses, Països Catalans, Publicació oberta

[Comunicat] El Bloc d’Unitat Popular convoca manifestació “Per la plena sobirania de Mallorca. Construïm els Països Catalans”

Publicat per dia 12 desembre 2016 – 10:30Cap comentari | 313 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

El Bloc d’Unitat Popular (BUP) ha fet pública aquest divendres la convocatòria a la manifestació de la Diada de Mallorca que tindrà lloc el proper divendres 30 de desembre i que començarà a les 18.00h al Passeig del Born de Palma, sota el lema “Per la plena sobirania de Mallorca. Construïm els Països Catalans”.

Els diferents col·lectius que conformen el BUP animen al conjunt de mallorquins i mallorquines a participar de la manifestació, així com dels diversos actes que al llarg d’aquest mes es duran a terme per tota l’illa, fent d’aquest dia un crit per la plena sobirania de Mallorca, per decidir sobre tot allò que afecta a les vides del poble mallorquí, en el marc de la construcció dels Països Catalans.

Finalment, el BUP celebra que finalment el Consell declari el dia 31 de desembre com a Diada de Mallorca, però reivindica, al Govern, Consell i als diferents ajuntaments de l’illa, una dignificació de la Diada, fomentant-ne la seva participació i potenciant els actes, activitats i mobilitzacions que s’hi duguin a terme.

CartellDiada_FormatPetit

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.