Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Feminisme, sexualitats i antipatriarcat, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa

Acció directa d’Arran Palma contra la cadena de botigues Stradivarius

Publicat per dia 11 març 2013 – 18:192 Comentaris | 347 views

Acció directa d’Arran Palma contra la cadena de botigues Stradivarius

Share to Google Plus

Arran Palma va realitzar ahir per la nit, en el marc de la diada de la dona treballadora del passat 8 de març, una acció contra la cadena de botigues Stradivarius del grup Inditex. La raó d’aquesta acció és la  promoció per part d’aquestes botigues de valors patriarcals venent, en la seva major part, talles petites de roba imposant així estereotips de bellesa i contribuint a la cosificació de la dona. Aquestes, utilitzen com a mode de publicitat referents de  dones idealitzades a través de determinats cànons de bellesa per intentar captar l’atenció i l’interès del sector al qual va dirigit: les dones. Així doncs, des d’Arran exigeixen que la representació de la dona a la nostra societat no dugui implícit prototips estètics allunyats de la pròpia realitat i no hagi de suposar una assimilació d’idees de perfecció i estereotips sexistes a través del que es coneix com a violència simbòlica cap a les dones.

2 Comentaris »

  • Maria A. Massanet escrigué:

    Personau que vos contradigui; es dir ells tenen ses talles que més se venen; jo som petita de constitució (1,59 d’estature i 45kg de pes) i sa meva talla quasi no la trob per cap lloc; no consumeix massa però ahir vaig anar precisament a estradivarius i tres coses que em vaig provar que m’agradaven no les vaig poder comprar perquè ses talles S eren molt groses i totes me anaren grans.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.