Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Feminisme, sexualitats i antipatriarcat, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa

Acció al Molinar contra la violència de gènere

Publicat per dia 25 novembre 2013 – 15:56Cap comentari | 254 views

Acció al Molinar contra la violència de gènere

Share to Google Plus

L’assemblea de l’organització juvenil independentista Arran Palma va realitzar la passada matinada una acció per posicionar-se en contra de la violència masclista coincidint amb el 25 de novembre, Dia Internacional de Lluita Contra la Violència de Gènere. Han realitzat unes pintades en un parc del Molinar on s’anima a les dones a que s’autodefensin davant de la violència masclista, la qual ja ha assassinat 11 dones enguany als Països Catalans.

A continuació podeu llegir el comunicat que ens han fet arribar.

Acció contra la violència de gènere

En el marc del 25N, dia internacional de lluita contra la violència de gènere, aquesta passada matinada, l’assemblea d’Arran Palma hem duit a terme una acció, la qual a consistit en pintar diverses siluetes al terra a un parc del Molinar per denunciar les violències masclistes generalitzades que patim les dones dia rere dia, acompanyat tot per una pintada on es pot llegir “El patriarcat és violència, la resposta: autodefensa!”.

L’any 2012 van morir 15 dones als Països Catalans, en aquest 2013 ja són 11 dones les assassinades pel simple fet de ser dones, les quals no són només les víctimes dels seus assassins sinó que són també la punta de l’iceberg d’un sistema polític, el patriarcal, que provoca desenes de mortes cada any. Als Països Catalans durant el tercer trimestre del 2012 hi va haver 10.751 denúncies per violència de gènere.

Cap dona silenciada, cap dona maltractada, cap dona humiliada, cap dona violentada pels canons de bellesa tradicionals, cap nena maltractada, cap dona sense dret a decidir sobre el seu cos, cap dona sense poder ser mare quan ella així ho decideixi. Des del record i el reconeixement de totes i cadascuna de les dones i les nenes víctimes de les violències heteropatriarcals, un dia més lluitam contra aquesta estructura injusta, contra el sistema patriarcal i homòfob i cridam ben fort:

Cap violència contra les dones

Cap atac del sistema heteropatriarcal

Visca la Lluita Feminista!

“El patriarcat és violència. La resposta: autodefensa!”

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.