Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses, Publicació oberta

Tots plegats, com des del principi

Publicat per dia 27 desembre 2013 – 10:58Cap comentari | 183 views

Tots plegats, com des del principi

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Tos plegats, com des del principi

L’assemblea de Mallorca ha decidit fer vaga el dia 7 de gener en rebuig a l’expedient al director de l’IES Marratxí, Jaume March. L’expedient es va fer públic l’últim dia lectiu de l’any.

Companys, la solidaritat i la unió són la nostra força. L’atac a un de nosaltres és l’atac a tots, la Conselleria amenaça amb 30 expedients més, no podem deixar aquest mesura sense resposta. La reacció dels companys de Mallorca serà contundent el dia 7, no podem ni devem deixar-los sols.

Són vacances, però no podem mirar cap a un altre costat mentre expedienten a un altre company. La nostra resposta és important si volem ser tinguts en compte, hem d’aconseguir aturar aquesta bogeria i ara és el moment.

L’assemblea d’Eivissa va acordar reactivar la vaga si hi havia un company més expedientat. Respondre de manera clara i contundent el dia 7 no és només una qüestió de credibilitat en front la repressió d’una conselleria que ha perdut, ja fa temps, la raó. La força de la solidaritat ens ha de tornar a unir.

Tots som conscients dels dubtes que ens provoca fer ús de la mesura de vaga, però, ara per ara, és la resposta que trobem que deixa palès el nostre rebuig a les actuacions i amenaces de la conselleria.

No tenim temps per a convocar l’assemblea i fer una consulta, tal com hem fet fins ara. És per això que acollint-nos a la decisió presa per l’assemblea de docents d’Eivissa, proposem convocar vaga el proper dia 7 de gener per a expressar, de manera clara i contundent el nostre rebuig al nou expedient obert per la conselleria, a les amenaces d’obrir-ne de nous i la situació de caos que ha creat en l’àmbit educatiu amb l’intent d’aplicació d’una sèrie de mesures que no tenen cap justificació educativa.

La Coordinadora de Professorat Preocupat

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.