Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » #VagaIndefinidaDocents, Ensenyament

Retorn a les aules partir d’aquest dilluns

Publicat per dia 5 octubre 2013 – 19:101 Comentari | 379 views

Retorn a les aules partir d’aquest dilluns

Share to Google Plus

El comitè de vaga de l’Assemblea de Docents ha anunciat una crida a suspendre temporalment la vaga indefinida a partir de les 8 hores del dilluns 7 d’octubre. Aquest anunci s’ha fet després d’escoltar les assemblees de les quatre illes, que es van reunir entre ahir i avui per valorar les passes a seguir després de repetits intents frustrats de negociar amb el Govern, que durant tot aquest temps ha escenificat una falsa voluntat negociadora i ha dut a terme el seu habitual joc brut.

Els comitès de vaga de l’Assemblea de Docents i dels sindicats Stei-i i CCOO han convocat per demà diumenge una roda de premsa per donar tots els detalls d’aquesta decisió.

Cal dir que aquesta aturada temporal de la vaga no implica que s’hagi desconvocat. És per això que encara seria possible que la vaga tornés en dies intermitents o fins i tot que es reprengués. En tot cas, ara s’obre un nou escenari en què els i les docents continuaran batallant per aconseguir les seves reivindicacions, però ho faran sense desgastar més les famílies i havent fet aquest gest de responsabilitat de suspendre temporalment la vaga.

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.