Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Defensa del català, Ensenyament

Penjada massiva de llaços amb la senyera quadribarrada a la UIB

Publicat per dia 12 gener 2014 – 17:161 Comentari | 273 views

Penjada massiva de llaços amb la senyera quadribarrada a la UIB

Share to Google Plus

El passat dia 7 de gener del 2014 militants del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) de la UIB realitzaren una acció que consistí en una penjada massiva de llaços amb la senyera quadribarrada als exteriors del campus de la UIB i a l’interior d’alguns edificis. A continuació teniu el comunicat que ens han fet arribar

Amb aquesta acció, des del SEPC volem expressar el nostre més explícit rebuig a la llei de símbols, recentment aprovada al Parlament de les Illes Balears, i, en general, a la política repressiva, i paranoica del Govern d’aquesta comunitat autònoma. Una llei que prohibeix penjar als edificis públics qualsevol símbol que no passi pel filtre ideològic del Partit Popular i que consideram totalment antidemocràtica i dirigida exclusivament a fer callar les veus discordants de dins el govern i de tots els treballadors públics en general: abans, els metges i funcionaris, ara els i les docents.

 De la mateixa forma, anunciam que la penjada de llaços només és el tret de sortida: quan una llei és injusta, es desobeeix. I així ho farem, perquè som conscients que el que ens hi jugam és el futur del nostre poble i de l’educació pública i que només amb la desobediència civil i amb la lluita constant podrem, entre tots, plantar cara a la repressió.

1 Comentari »

  • Desobediència! escrigué:

    La millor forma de lluitar contra les imposicions del PP és fer fracassar les seves lleis a la pràctica: penjar senyeres per desobeïr la llei de símbols, seguir donant les classes en català per desobeïr el TIL, etc.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.