Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » #VagaIndefinidaDocents, Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses, Publicació oberta

[Opinió] La grossera pressió del Govern per imposar el TIL

Publicat per dia 27 octubre 2013 – 13:271 Comentari | 262 views

[Opinió] La grossera pressió del Govern per imposar el TIL

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Quiero denunciar, y denuncio como mamá y como ciudadana de la Comunidad Balear, la inmundicia de acciones que está realizando el Govern Balear con respecto al TIL, asi como sus medidas de presión y de absoluta carencia de calidad en la Educación.

Esta semana se presentó un inspector de Educacion en el IES Son Ferrer de Calviá, para reunir a los docentes, y hablar de  como se iba a plantear el desarrollo de la aplicación del TIL en la materia de Ciencias Naturales, 1º ESO.

Al parecer el susodicho inspector, planteó la posibilidad de bajar el nivel a Primaria, (estamos hablando de 1ºESO) hacer los exámenes estilo test y que si el número de suspendidos era muy elevado,  que les hicieran exámenes de recuperación en catalán o castellano. Ante este hecho, los docentes le preguntaron que entonces que les dirían a los padres y su respuesta fue que no se  preocuparan, pues el nivel sociocultural y económico de las familias no es muy alto en ese IES, por lo que probablemente, no se quejarían. Los docentes, indignados,  se lo  solicitaron por escrito, a lo que el inspector de educación se negó, pero les dijo, que abrieran acta sobre el tema… aunque no la firmó.

Antes estas situaciones, los padres y madres, no nos podemos quedar, ni quietos, ni callados. No solo están pasando por encima de todo un sistema educativo ya integrado en nuestra sociedad, sinó que también, están poniendo en entredicho el buen desarrollo educativo de nuestros hij@s. Pretenden bajar la calidad de sus conocimientos a costa de nuestros niñ@s, y eso, no se puede permitir, y debe ser denunciado.

Esta es una de las situaciones que ”conocemos””, aunque  probablemente, esté ocurriendo en muchos más centros.

El TIL es una burda manera de ”castellanizar” nuestra Escuela.

No les importa el inglés, ni los conocimientos que nuestros hij@s  puedan adquirir. Sólo les importa su implantación a toda costa.

Yo SI quiero inglés para los niños, pero NO quiero que su rendimiento baje, ni su calidad (aparte del estrés que les puede provocar el no dar la talla).

Señores del Govern… así no se hacen las cosas.

 

 

 

 

 

1 Comentari »

  • Marc Morell escrigué:

    True colours… Ja començam a veure les urpes de llop! I és que ens venen la moto de la llengua prenent-nos la pròpia però, no ens enganyem, la xocolata del lloro no és la de la política de la identitat… Aquesta, malauradament ens atreviríem a dir alguns, només és una cortina de fum per a la lluita de classe que duen a terme. Clar, mai li diran així, seria poc “educat” per la seva banda… Ja fa tamps que ho venc dient. Volen dividir a les famílies amb el tema de la llengua per a poder implantar un sistema d’adoctrinament que alliçoni i, sobretot, disciplini, la futura mà d’obra que serveixi els “relaxing” cafès amb llet de la gallina dels ous d’or d’aquestes Illes. I ho dic amb tot el respecte en aquells que ara mateix es guanyen el pa per a si mateixos i per als seus servint-los, els “relaxing” cafès amb llet vull dir, faltava més. Força “mamá”, en som molts i tirant fort, uns per aquí i altres per allà, segur que tomba. És, senzillament, patètic, no em sé avenir del baix nivell socio-cultural dels que manegen una institució que hauria de ser capdaventera en el seny i “bon fer” de quelcom tan delicat com l’educació.
    Salut i bons aliments,
    Marc Morell
     

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.