Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » #VagaIndefinidaDocents, Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses

La Marxa per l’Educació comença el compte enrere

Publicat per dia 8 abril 2014 – 20:29Cap comentari | 197 views
Share to Google Plus

El pont el tren del Parc de les Estacions ha servit d’escenari per presentar els detalls de la marxa per l’educació, que compta amb la col·laboració de la majoria d’Ajuntaments pels quals passa la marxa. Així mateix, tant la cooperativa Coa Negra com Unió de Pagesos participen en l’avituallament dels marxaires i, a Santa Maria, amb suport de les apimas, el dinar. Iñaki Aicart ha afirmat que aquesta és una de les accions previstes per recordar que el conflicte es manté viu i que el Govern no pot donar l’esquena a la comunitat educativa. Miquel Segura -mobilització- ha informat dels detalls del recorregut. Destaca el carnet del marxaire, que servirà per poder gestionar la marxa i guardar en la memòria.

El recorregut, que s’iniciarà d’Inca a les 10.00 h, té prevista l’arribada al Born passades les 18.00h, on hi haurà un final de festa amb els Taverners.
Des de l’Assemblea es vol recordar la importància d’apuntar-se mitjançant el blog http://marxaxleducacio.blogspot.com.es/ per tal de poder fer previsions de cara a l’organització durant el recorregut.

Perquè hem organitzat aquesta marxa?

Perquè malgrat la situació de retallades, menyspreu cap a la feina docent i a la comunitat educativa que patim els docents, famílies i alumnes i totes les persones preocupades per un dels pilars bàsics de qualsevol societat avançada com és l’eduació volem, d’una manera lúdica, reivindicar una negociació amb aquest Govern per millorar l’educació. Perquè ens preocupa el futur dels nostres alumnes, dels nostres fills, dels nostres nebots, dels nostres néts, dels nostres amics,…. No aturarem de fer PASSES per l’educació.

Informació bàsica de la marxa

- Títol: MARXA PER L’EDUCACIÓ
- Dia: dissabte 12 d’abril
- Recorregut: la graella de la pàgina web per si demanen d’on parteix:

Explicació per trams amb Km, passes, punts de trobada i hores de sortida de cada punt

Avituallaments

Unió de Pagesos donarà fruita i hi haurà aigua a Binissalem i Consell. L’Ajuntament de Consell ens donarà aigua fresca. A Binissalem seran voluntaris qui ho faran.

Dinar
A la Plaça Nova de Santa Maria. L’organitzen les dues AMIPAs del poble (Escola i IES) i els Escoltes. Es pot indicar al full d’inscripció a la Marxa si es voldrà dinar o no. El dinar serà de pa amb oli i a preus populars.
Punt de trobada per la gent de Palma

Davall el Pont d’Es Tren on ens esperaran la Batucada de Binissalem (Binicada) i els Tambors per la Pau. AQUEST ÉS EL DARRER PUNT ABANS D’ARRIBAR AL PASSEIG DES BORN I DES D’ON NOMÉS HI HA 1,7 km a peu. Animam a la gent que no pugui caminar tant a venir a aquest punt de trobada.

Al passeig del born

Sonaran Taverners.

Carnet de marxaire?

Dissenyat per l’artista Pedro Oliver. Tendrem un carnet gros i 10 de petits per repartir als periodistes. Explicarem que donarem un carnet dins una funda i amb un cordill per penjar-se pel coll per tal que a cada punt per on passi se li posi un “gomet” (com els mestres) i li serveixi de record de la Marxa. Per a aquest carnet l’AD demanarà la voluntat per mirar de cobrir despeses d’ambulàncies, pòlissa d’assegurança…
Apuntar-se via Web

http://marxaxleducacio.blogspot.com.es/ per facilitar la feina d’organització.

VENIR VESTIT DE VERD…

Notícia relacionada

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.