Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » #VagaIndefinidaDocents, Ciutat, Convocatòries, Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses, Politiqueig

La Delegació de Govern prohibeix la concentració d’avui a la Conselleria d’Educació per “no haver-hi motius justificats”

Publicat per dia 30 setembre 2013 – 11:071 Comentari | 338 views

La Delegació de Govern prohibeix la concentració d’avui a la Conselleria d’Educació per “no haver-hi motius justificats”

Share to Google Plus

Imatge: Concentració del passat 20 de setembre davant la Conselleria. Font: Ara Balears

Reproduïm aquesta nota de premsa del Comitè de Vaga de l’Assemblea de Docents, en la qual informa que s’ha prohibit la concentració d’avui a les 12h per considerar que no hi ha motius justificats. Posteriorment, la mateixa Assemblea ha donat per desconvocada la concentració.

Al voltant d’una hora i mitja abans de l’inici de la concentració convocada pels docents per avui davant la Conselleria d’Educació, la Delegació de Govern l’ha prohibida per considerar que no hi ha motius justificats.

Així mateix, també han prohibit una altra concentració demanada per dimecres davant el Conservatori en què el president Bauzà i la consellera Camps han d’anar a rebre els auxiliars de conversa que arriben per aquest curs.

L’Assemblea de Docents ho considera un atac injustificable a un dret fonamental com és el dret de reunió, i una manca de respecte absoluta cap a la lluita d’un col·lectiu que està en vaga i que, per tant, es troba en una situació especial i imprevisible, que justifica la via d’urgència en les sol·licituds.

El Comitè de Vaga

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.