Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa

La Conselleria d’Educació rep un ‘suspès’ i una carabassa per part de la PUDUP-Illes

Publicat per dia 26 novembre 2012 – 15:42Cap comentari | 194 views

La Conselleria d’Educació rep un ‘suspès’ i una carabassa per part de la PUDUP-Illes

Share to Google Plus

Un grup d’estudiants, professorat i personal d’administració i serveis de la UIB s’ha concentrat avui dematí davant la Conselleria d’Educació per dur a terme una acció simbòlica de rebuig a les polítiques educatives del Govern en matèria d’universitat. Aquesta acció, organitzada per la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP-Illes), tenia un objectiu molt clar: lliurar un ‘suspès’ i una carabassa enorme al Conseller Rafel Bosch i al Director General d’Universitats, Miquel Deyà.

Així, pocs minuts després de les 11h del dematí, el grup que s’havia concentrat a les portes de la Conselleria ha entrat cap a dins i s’ha presentat al registre per lliurar formalment la sol·licitud… i la carabassa, davant la sorpresa del personal de la Conselleria. Aquesta divertida acció s’ha donat per acabada després que una portaveu de la PUDUP-Illes expliqués, amb ironia, els motius d’aquest ‘suspès’ a Bosch i Deyà. Aquesta carabassa ha donat el sus, així, a una intensa setmana de protestes educatives al voltant del 28N i les diverses accions que s’estan programant. A continuació podeu llegir el manifest, la nota que la PUDUP-Illes ha publicat al seu perfil de Facebook i algunes imatges de l’acció.

Avui, dia 26 de novembre, en nom de la PUDUP-Illes, un grup d’estudiants, PAS i professorat de la Universitat de les Illes Balears, hem registrat a la Conselleria d’Educació una sol·licitud adreçada al conseller R. Bosch i al Director General d’Universitats, M. Deyà, on els SUSPENEM en diverses competències que exigim als nostres estudiants de la UIB en diverses titulacions, i els hem lliurat una bona carabassa perquè s’esforcin a millorar la seva acció de govern.

Cap comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.