Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » #VagaIndefinidaDocents, Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses

En marxa una nova pàgina web per denunciar incidències als centres educatius

Publicat per dia 16 octubre 2013 – 19:10Cap comentari | 202 views

En marxa una nova pàgina web per denunciar incidències als centres educatius

Share to Google Plus

Ja es troba en funcionament la nova pàgina web de l’Assemblea de Docents que té com a objectiu recollir i centralitzar tota la informació sobre les incidències que es troben avui dia en els centres de les Illes. La plana està dividida en diferents temes problemàtics: de personal docent, infraestructures, normativa, mentides, miscel·lània, i un apartat de rumors. La finalitat d’aquesta iniciativa és fer pública tota aquella informació que la Conselleria no dóna sobre assumptes de baixes, manca de docent o de material…

Malgrat els pocs dies d’existència de la pàgina, ja han arribat desenes d’informacions, sobretot de falta de professorat substitut, auxiliars de conversa o docents de suport. El que es posa de manifest és que no s’estan cobrint les baixes de docents.

A l’apartat de rumors, sota el nom de “M’han contat que…” es pretén recollir tota la informació possible sobre visites d’inspectors i altres situacions estranyes o repressives que puguin succeir als centres.

El format de la pàgina permet l’anonimat si així ho desitja l’usuària. Per publicar incidències es pot fer a la mateixa pàgina, com a un comentari o, d’altra banda, escrivint un correu electrònic a incidenciesad@gmail.com, sobretot si s’han d’adjuntar imatges o vídeos.

Aquesta iniciativa de l’Assemblea de Docents sorgeix enmig del procés de reestructuració en què ha entrat el col·lectiu després dels intents frustrats de negociació i de la tornada a les aules.

Podeu visitar el web d’incidències de l’Assemblea de Docents a http://assembleadocentsib.blogspot.com

 

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.