Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa

El SEPC dóna suport a la jornada ‘Tancat per retallades, obert per educació’ d’aquest 28N

Publicat per dia 28 novembre 2012 – 13:43Cap comentari | 221 views

El SEPC dóna suport a la jornada ‘Tancat per retallades, obert per educació’ d’aquest 28N

Share to Google Plus

Arriba el 28N i creixen les mostres de suport a la jornada reivindicativa promoguda per la Plataforma Crida. Ara ha estat el cas del SEPC que, mitjançant aquest comunicat, ha mostrat el seu suport a la jornada de lluita d’avui:

Comunicat del SEPC en suport a la jornada ‘Tancat per retallades, obert per educació’ promogudes per la Plataforma Crida

Des del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, volem anunciar el nostre total suport a la massiva tancada que 118 centres –confirmats fins al moment– realitzaran a Mallorca demà dia 28 de novembre, coordinats per la Plataforma Crida – Per una  Educació Pública i de Qualitat.

Després de l’èxit de la passada vaga general, jornades de lluita com aquesta són més necessàries que mai, per tal de mantenir la pressió sobre el govern retallador del PP i els seus còmplices. La Plataforma Crida constitueix tot un exemple d’unió dels diferents sectors de la comunitat educativa, i en aquest sentit els nuclis del nostre sindicat participen activament d’aquesta iniciativa.  D’aquesta manera al voltant d’una desena de nuclis del SEPC de diferents instituts de Mallorca s’han implicat en la participació i promoció de les tancades als seus instituts.

Novament, és hora de tornar a enviar un missatge clar als senyors Bauzá, Bosch, Wert, a tot el govern, i a tots els sectors de  l’oligarquia que es freguen les mans amb cada anunci de noves retallades per l’educació pública. Una vegada més, plantarem cara a qui ens vol “espanyolitzar” i condemnar-nos a una educació per als privilegiats.

Animam doncs a totes les estudiants de Mallorca a sumar-se a la jornada de tancades organitzada per la Plataforma Crida, i a  enfortir el moviment contra les retallades en educació.

Mallorca, Països Catalans, 27 de novembre de 2012

Cap comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.