Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses, Publicació oberta

[Crònica] 9 de Desembre; El naixement del FAE

Publicat per dia 19 desembre 2016 – 10:10Cap comentari | 293 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Crònica 9 Desembre,

El Naixement del FAE.

Dia 9 de desembre a l’assembla de l’USE, durant el torn d’unes companyes sobre una proposta organitzativa, un col·laborador (no estudiant) va començar a repartir una proposta titulada ”Propuesta provisional para un debate sosegado sobre el modelo de organización y la gestión de conflictos”.

A més d’estar redactada en castellà, quan la llengua vehicular acordada és el català, aquesta proposta entre la intenció de centralitzar i desassamblearitzar el sindicat, contenia un punt exclusivament dedicat a l’expulsió de 5 companyes, per unes suposades raons de faltes de respecte a un company (”company” misogin que es declara no feminista quan l’USE presumptament ho era)

Nosaltres sabem que només van intentar una caça de bruixes contra les companyes d’ideologies revolucionàries, oposades a la seva jerarquització.

Després d’entendre el que pretenien fer, certes companyes ens vam aixecar, vam rompre els papers i vam abandonar l’assemblea, i per tant l’USE.

Des d’aquell mateix dia quedà construït el FAE i la seva ideologia.

Demanam la nostra total desvinculació com a persones de l’USE i de totes les seves futures accions.

Ho sentim per les estudiants de l’USE que realment volen lluitar i allunyar-se de qualsevol burocràcia gratuïta. Així, les convidam a participar en el FAE. Recordem que hem d’anar amb cura amb aquella gent que vol monopolitzar el poder, amb els intents de jerarquies; no ens deixam manipular.

Preferim ser lliures, sense intromissions de les no-estudiants. Així com tampoc volem interfències del capitalisme, del masclisme o del feixisme en les nostres vides. Som estudiants i ens autogestionam.

Moltes gràcies, però no ens disculparem per lluitar.

Nosaltres som el FAE; ens veim a les aules i al carrer.

15590331_1165219766918558_5280912346986344750_n1

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.