Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses, Publicació oberta, Treball i economia

[Comunicat] En suport dels docents en lluita per la vaga indefinida

Publicat per dia 30 agost 2013 – 14:051 Comentari | 278 views

[Comunicat] En suport dels docents en lluita per la vaga indefinida

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Des de la Coordinadora Llibertària de Mallorca volem fer pública la nostra solidaritat amb el col·lectiu docent que d’una manera decidida està treballant per la resolució d’alguns dels greus problemes que afecten al seu sector. Trobam que la decisió de l’Assemblea de Docents d’enfrontar-se a les bufetades que el professorat rep del Govern balear amb una vaga indefinida és un gest valent i encertat. Els fets demostren que altres vies estan esgotades, doncs pareix que els actuals governants del PP són de gel i res els afecta. En un moment en què la corrupció està tan estesa i això és percebut pel poble fins i tot afectant i tornant a qüestionar a tantes institucions -incloent als partits polítics i la monarquia-, però en què tot continua com si res estigués passant, fa falta dur les lluites socials cap a pràctiques efectives i compromeses. La iniciativa de l’Assemblea de Docents va en aquesta línia i desitjam que sigui el millor exemple per a motivar canvis en les formes de les lluites socials, doncs la urgència de la situació així ho requereix.

Per això, cridam a la participació a l’acte d’avui vespre a Porreres en suport a la vaga indefinida i també cridam a la solidaritat activa amb aquest moviment de docents en lluita de cara a properes convocatòries.

Solidaritat!

Mallorca, 30 d’agost de 2013
Secretariat de la
Coordinadora Llibertària de Mallorca
http://coordinadorallibertariamallorca.cat/

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.