Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ecologia, Economia alternativa, Illes Balears i Pitiüses, Mobilitat i territori

Queden 6 dies i s’ha superat l’aportació òptima per a la campanya “Tota pedra fa paret”

Publicat per dia 28 maig 2016 – 10:18Cap comentari | 256 views

Queden 6 dies i s’ha superat l’aportació òptima per a la campanya “Tota pedra fa paret”

Share to Google Plus

La campanya de micromecenatge continua per dotar la Trapa de les infraestructures necessàries per acollir voluntaris.

L’objectiu  de la campanya “TOTA PEDRA FA PARET” va ser assolit fa 11 dies. En 2 mesos la suma de totes les aportacions realitzades pels micromecenes ha fet que en menys temps del necessari s’hagin arribat als recursos òptims, els 18.800€ necessaris per dur endavant el projecte de reconstrucció de part de les cases de la Trapa per fer-hi un refugi per a 8 persones, cuina, menjador i un espai multidisciplinari, espais que estaran a disposició dels voluntaris i col·laboradors i d’entitats i col·lectius amb objectius de conservació, educació ambiental i voluntariat.

El GOB agraeix públicament les 303 micromecenes que han realitzat aportacions mitjançant la plataforma de GOTEO: persones amb nom i cognoms, anònims, empreses, amics, famílies, entitats i col·lectius que han confiat en aquest projecte, a les empreses que han proporcionat els materials necessaris per la reconstrucció i també a la resta de col·laboradores que s’han ofert per donar una mà en el projecte.

Les obres a la Trapa avancen a bon ritme. L’equip de l’empresa Suroeste de Mallorca, ja ha desmuntat tota la teulada dels forns per canviar les bigues que ho necessitaven, han fet el forjat de la planta pis de la pallisa (que tindrà 2 plantes), han fet la cimentació de les façanes de la pallisa i la capella, comencen a aixecar els murs que falten i a construir el que serà la façana de la capella. Una rehabilitació que avança, tot i la seva complexitat i la dificultat a causa de l’aïllament de la Trapa.

Els 6 dies que queden de campanya es dedicaran a recol·lectar el màxim possible per moblar i dotar d’infraestructures els espais: amb 1.515€ es podria equipar la cuina, amb 1.000€ comprar els llits i els matalassos, amb 750€ s’il·luminarien els espais… en fi que tot lo que s’aporti de més sumarà per fer de la Trapa un lloc encara més acollidor per a tots nosaltres. Així que si no hi heu col·laborat, encara hi sou a temps!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.