Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Alcúdia, Ecologia, Illes Balears i Pitiüses, Mobilitat i territori, Publicació oberta

Neix la Plataforma “Aturem l’ampliació del Club Nàutic”, a Alcúdia

Publicat per dia 17 maig 2016 – 7:52Cap comentari | 311 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Començam a fer passes i ens constituïm com a plataforma ”Aturem l’Ampliació del Club Nàutic”.

Un sector de la ciutadania alcudienca s’organitza per fer front al negoci especulatiu que vol dur a terme l’Autortitat Portuària de Balears i el Club Nàutic, entre d’altres amb l’ampliació de 12.000 metres i la construcció de dos edificis dins el Port Esportiu d’Alcúdia.

13151491_1021797587857537_5426726141620865706_n

Aquest dissabte es realitzava una assemblea a Alcúdia per a tractar col·lectivament aquest atac especulatiu a la platja d’Alcúdia.

Que no ens enganin amb la fal·làcia de que aquesta inversió milion…ària ens fa crèrixer qualitativament i crearà llocs de treball. Són 12.000 metres de ciment més dins el mar. Un negoci especulatiu de l’Autoritat Portuària i Alcudiamar que té com a base la llei econòmica de 2014 del PP per crèixer en competivitat, però com sempre a costa del territori i en benefici d’unes èlits econòmiques ben determinades.

Per altre banda, comença també la criminalització i l’acusació a títol individual de persones que per no estar-hi d’acord s’organitzen i planten cara (molts dels noms que surten són de persones que ni tan sols participen de la plataforma), però és igual, la qüestió es assenyalar, desgastar i ridculitzar-mos. És la seva estrategia de sempre hi per tant cal mantener-se forts i amb la convicció de que la nostra lluita per un creixement sostenible i ecologista és totalment legítima i necessària.

No hem d’afluixar davant aquells que pretenen omplir-se les butxaques i s’enrriuen dels alcudiencs!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.