Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Art i cultura, Defensa del català, Ecologia, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Mobilitat i territori

La febre dels ‘Harlem Shake’ arriba a les protestes socials

Publicat per dia 25 març 2013 – 0:208 Comentaris | 647 views

La febre dels ‘Harlem Shake’ arriba a les protestes socials

Share to Google Plus

Els vídeos de “Harlem Shake” s’han convertit en tot un fenòmen viral a la xarxa des de fa uns mesos. Entitats com Joves de Mallorca per la Llengua o el GOB no han volgut deixar escapar l’oportunitat de fer-ne un, centrat en la protesta social, però sense perdre el seu esperit humorístic. El darrer és el que feren ahir un grup d’activistes a Ciutat i que mostra consignes contra els desnonaments o de la campanya feminista “dret a decidir”, entre d’altres. Aquí el podeu veure:

Font: http://www.youtube.com/watch?v=NDJJiWesx2g

Harlem Shake de Joves de Mallorca per la Llengua:

La Comissió de Voluntariat dels Joves de Mallorca per la Llengua no ha perdut aquesta oportunitat de reivindicar la defensa per la llengua catalana i una bona manera de fer-ho ha estat alimentant el fenomen ‘Harlem Shake’. El vídeo es va gravar a Can Alcover el passat divendres 15 de març.

Font: https://www.youtube.com/watch?v=AnVAmyuFh9A

Harlem Shake del Grup Juvenil del GOB:

El Grup Juvenil del GOB també s’ha volgut sumar a la moda dels Harlem Shake i ha adaptat el vídeo a una de les darreres campanyes de mobilització de l’entitat ecologista: el rebuig de la incineració de fems importats a Son Reus. Per simbolitzar aquesta protesta, els joves s’han vestit amb bosses de fems per interpretats els esbojarrats balls.

Font: http://www.youtube.com/watch?v=BCz1sr_4Qys

8 Comentaris »

 • b escrigué:

  Pau Llonch ‏@paullonch
  Si per evitar la criminalització ens posem a fer un #harlemShake i rebaixem el to la Cifuentes haurà guanyat…

 • b escrigué:

  Pau Llonch ‏@paullonch 1h
  Si per evitar la criminalització ens posem a fer un #harlemShake i rebaixem el to la Cifuentes haurà guanyat…

 • Alfons escrigué:

   
  Que trist! … protesta social seguint les modes chorres amb que idiotitza el sistema?. De pena.

 • Miguel Ángel escrigué:

  Lo triste es quejarse y quedarse de brazos cruzados y encima intentar boicotear los intentos de la gente de hacer cosas positivas … En vez de apoyarlas…. Quejarse de brazos cruzados y sin dar la cara es muy fácil y además no provoca un cambio…. Aquí no se intenta quitar hierro a los problemas ni ridiculizarlos ni nada parecido se trata de dar a conocer el descontento de la población pero de una manera positiva …. Mientras exista gente como los de los comentarios que se tiran tierra encima intentando ridiculizar los esfuerzos de los demás sin valorar los suyos … El cambio está lejos muy muy lejos Preguntaos algo? Qué aportas a la sociedad? Tu mierda? No gracias quedao sla para vosotros hasta que no aprendamos a pensar como un global y actuar como global no esperes que vuestra mierda beneficie a nadie

  • Alfons escrigué:

    
   Miguel Angel:
   No he ridiculizado a nadie. Tienes mucha razón en que no hay que estar de brazos cruzados y te puedo asegurar que no soy de esos.
   ¿Cuando se hace algo así en quien se esta pensando? en la gente sin conciencia sobre el tema a la que queremos expresar nuestra postura o en los que ya nos conocen y comparten nuestras ideas? Tú cres que se va a convencer alguien de una problemática bailando.
   Puede haber ocasiones más distendidas pero por lo general se ha perdido el norte y ya da lo mismo el dia del orgullo gay que una mani porque han bombardeado Gaza….simpre la puñetera batucada y los bailecitos. Si protestas por algo serio como puede ser que la gente te vea bailando y partiéndote el culo de risa?? Si yo he llegado a ver el dia de la concentración  por el bombardeo de Libia a dos señoras bailando ,pregunto: se festejaba algo? las muertes quizás? como no fuesen de la CIA
   Un saludo
    
    

   • a. escrigué:

    No estic d’acord. Jo pens que l’activisme té dret a riure, passar-s’ho bé, i guanyar-se la confiança de la gent fent coses una mica diferents que la dura militància seriosa, masculina, quasi militar i agressiva. Potser si la penya veu que som gent normal, com qualsevol altra persona, que també tenim sentit de l’humor i relax, qui sap si aconseguirem expandir millor les nostres aspiracions de canvi. La crítica radical no està renyida amb l’humor, el ball i la batucada. El que passa és que a Europa hi ha una cultura de protesta un poc diferent. Però per exemple a Amèrica llatina hi ha manis molt dures en què la gent canta i balla consignes molt radicals, és reprimida, i canta i balla. És un tema cultural, no de que la gent estigui alienada, en la meva opinió.

    • a. escrigué:

     i afegesc: té nassos que enlloc de criticar la gent que no es manifesta, estiguem criticant la gent que sí que es manifesta però que ho fa de manera diferent a la “correcta”, que evidentment és la nostra… així mos va

     • P escrigué:

      Doncs a mi, fets com assistir a un karaoke en una concentració de la PAH en la que recordava les darreres víctimes del capitalisme, per exemple, em va semblar fora de lloc. Segurament hi ha moments per a tot. Però no acabo d’entendre l’activisme de fer ballets d’aquest estil. Tot i que no ho criticaré, cadascú intenta canviar el món com pot.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.