Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ecologia, Economia alternativa, Mobilitat i territori

La cooperativa ecotxe ja disposa del seu primer cotxe elèctric compartit

Publicat per dia 24 abril 2017 – 8:30Cap comentari | 729 views
Share to Google Plus

Article extret del blog d‘ecotxe.

Per fi ja ha arribat! Després d’una llarga campanya de micromecenatge en la que 137 persones i entitats hi han participat aportant més de 14.000 euros i després d’esperar més d’un mes perquè el cotxe travessàs la mar, finalment ha arribat a Palma el primer cotxe elèctric compartit de la cooperativa.

Alguns dels membres de l’equip hem anat a recollir-lo al concessionari i l’hem pogut provar per primera vegada. Per fi hem pogut tocar amb les nostres mans el que serà el primer cotxe elèctric compartit de Mallorca. Hem sentit un gran plaer de veure que hem realitzat una passa molt important perquè la nostra alternativa al cotxe particular acabi fent-se una realitat.

Aquest cotxe, un Renault ZOE amb aproximadament 300 Km d’autonomia, permetrà substituir entre 8 i 15 vehicles privats, tal com mostren les diverses experiències de cotxe compartit al món i que és tan necessari a una illa com Mallorca tan motoritzada i plena de cotxes als carrers. Amb aquest cotxe iniciam una innovadora forma d’intermodalitat que complementa la bicicleta i el transport públic. A més, pel fet de ser elèctric podrem exigir que l’energia que el mou provengui de fonts renovables, impulsant la tan necessària transició energètica a Mallorca.

Ara estarem unes setmanes fent proves per a implantar el programari de gestió de reserves i tancant altres aspectes per començar a oferir el servei. Confiam que en poques setmanes -dins maig_ els socis i sòcies d’Ecotxe puguem començar a utilitzar aquest cotxe que serà el primer d’altres que s’afegiran a la cooperativa més endavant.

Aleshores, si t’agrada el nostre projecte, vols emprar aquest cotxe i només pagar per les hores que l’utilitzis i encara no ets soci/a, fes-te’n ara aquí!

ecotxe_2017_04_cotxe_primer_dia

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.