Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Campos, Ecologia, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Politiqueig, Video

[Crònica] Sa Ràpita està en bones mans

Publicat per dia 17 agost 2013 – 10:07Cap comentari | 278 views
Share to Google Plus

Salvem-sa-RàpitaDiumenge passat centenars de persones s’acostaren a la platja de sa Ràpita, convidats pel GOB i la Plataforma Salvem sa Ràpita, a fi de realitzar un gran mosaic humà per exigir la conservació de l’entorn de l’indret. El repte que s’havia proposat la Plataforma era reunir un mínim de 150 persones per elaborar entre tot uns missatge aeri per mitjà de cartolines de colors. La imatge elegida va ser nou logo de la campanya, juntament amb el lema “Salvem sa Ràpita”.

Malgrat la calor i la feina d’organitzar les prop de 500 persones, no va poder desmantellar una jornada alegre i festiva, així com reivindicativa.

Fotografies de GOBMallorca.

A continuació, podeu veure la crònica en forma de vídeo elaborat per Sa TevaVisió sobre la preparació i el desenvolupament de l’acció.

 

També, trobareu el vídeo del “making-off” del mosaic humà realitzat davant el Club Nàutic de sa Ràpita.

 Una mica més d’esperança
La sentència del Tribunal Superior de Justícia del passat 9 de juliol que anul·lava la modificació de Pla Territorial que permetia el macrohotel a sa Ràpita, va generar esperances a totes aquelles persones implicades en la reivindicació i la campanya “Salvem sa Ràpita” i contra el Macro-hotel de luxe declarat d’interès autonòmic pel Govern de JR Bauzà.Això però es va convertir en una victòria social a mitges, ja que immediatament, el Consell de Mallorca va anunciar que recorreria la sentència davant del Suprem.Podeu trobar-ne més informació a contrainfo.cat/temes/drets-basics/lanul%c2%b7lacio-del-projecte-del-macrohotel-a-sa-rapita-historia-duna-victoria-a-mitges/

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.